VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UCUZ EKMEK YİYECEĞİZ

6 Kasım 2015

Bolu halkına ucuz ekmek müjdesi veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sözünü tuttu. Bolu Belediyesi'ne ait ekmek fırınında çalışmalar tamamlandı ve üretim yapılmaya başladı. Bolu halkı 250 gram ekmeği 60 kuruştan yemeye başlayacak.

İşletmeciliğini Bolu Belediyesi denetiminde Kalafatoğulları Unlu Mamüller şirketinin de sahibi olan Hakan Kalafatoğlu’nun üstlendiği halk ekmeğe vatandaş kolay ulaşsın diye mahallelere Halk Ekmek satış büfeleri açılacak.

“AMACIMIZ VATANDAŞIMIZA UCUZ EKMEK YEDİRMEK”

İlk etapta 10 noktaya satış büfesi koyulacak ve vatandaşın halk ekmeğe kolay ulaşması sağlanacak. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  “Fırınımız bugün itibarı ile deneme üretimine başladı. Kısa süre içerisinde vatandaşlarımızı kaliteli fakat ucuz ekmekle buluşturacağız. Belediye olarak iddiamız insanımıza en kaliteli ve sağlıklı ekmeği en uygun fiyata yedirmek. Belediyeler kar müesseseleri değildir. Dolayısıyla fırın kurmaktaki amacımız insanımızın sağlığına ve temel gıda maddesi olan ekmeklerini ucuza temin ekmeleri kapsamında ekonomilerine katkı vermek içindir. Hemşerilerim artık en kaliteli undan imal edilmiş 250 gram ekmeği 60 kuruşa yiyebilecek. Bolumuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

GÜNLÜK 120 BİN ADET EKMEK

Fırının işletmesini üstlenen Hakan Kalafatoğlu ise, Bolu'nun günlük ekmek kapasitesinin 120 bin adet olduğunu, halk ekmeğin ise ilk etapta 25 bin üretim yapacağını ifade ederek,  “Amacımız Bolu halkına dengeli bir şekilde ucuz ekmek yedirmek. Belediye artık halka kaliteli ve ucuz ekmek satacak.  Yapılacak büfelerle ve belediyemize ait büfelerde halkımızı ekmeği kolayca alabilecek. Biz bu nokta da sonuna kadar başkanımızın yanındayız” dedi.

1 yorum yapılmış
  • k
    16 Kasım 2018 • 06:39
    az mayalı ,tam pişkin olsun yeter. daha önceleri ekmek yerine bol mayalı hamur ekmek yiyorduk denetim yoktu Allah ne verirse milletin huzuruna çıkıyordu. fabrika müdürüne ilettik galaya almadı bakalım reis galaya alacak mı?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.