VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOMOBİL TIR'IN ALTINA GİRDİ

3 Kasım 2015

Bolu’da Organize Sanayi Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında otomobil TIR’ın altına girdi. Kazada otomobilin yarısı yok oldu. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde D-100 Karayolu'nun Organize Sanayi mevkisinde meydana geldi. Cemal Ülker idaresindeki 26 BH 859 plakalı TIR, organize sanayi bölgesine geldiğinde yan yola girerek bir fabrikaya giriş yapmak istedi. Bu sırada arkasından gelen Ömer Köse yönetimindeki 14 FJ 113 plakalı otomobil, TIR'ın altına girerek karşıdan çıktı. Otomobilin üstü açılırken, sürücü ile yanındaki Mehmet Yaylakçıoğlu yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki yaralıyı güçlükle araçtan çıkardı. Ambulanslarla İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Yaylakçıoğlu'nun durumunun ağır olduğu öğrenilirken, sürücü Ömer Köse'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından inceleme başlatıldı.

 

  • OTOMOBİL TIR'IN ALTINA GİRDİ
  • OTOMOBİL TIR'IN ALTINA GİRDİ
  • OTOMOBİL TIR'IN ALTINA GİRDİ
2 yorum yapılmış
  • ferrt
    3 Kasım 2015 • 04:31
    ey bu ilin trafiğinden sorumlu olanlar hergün aynı manzaralara sepepsiniz sorumlusunuzmesulsunuz
  • hit
    3 Kasım 2015 • 21:44
    Tabi ki tek taraflı bir sorumluluk değil. Maalesef ki sürücüler sandığınız kadar iyi kullanmıyor araçlarını şehir içinde ne kadar bir hız sınırında yapılan bu kazanın sonucu bu kadar vahim olabilir ki? Tek taraflı olarak sorumlu aramak yanlış olacaktır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.