VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MADEN OCAĞINDA PATLAMA; 4 İŞÇİ YARALANDI

2 Kasım 2015

Bolu’nun Mengen Gökçesu beldesinde bir maden ocağında kömür tozu patlaması sonrasında 4 maden işçisi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve Bolu Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekibi sevk edildi. Vücudundan ağır yanıklar oluşan yaralı işçilerden bir tanesi helikopterle İstanbul’a sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Gökçesu Beldesi’nde bulunan özel bir maden ocağında meydan geldi. Gece yarısı saat 03:30’da meydana gelen olayda maden ocağında kömür tozu patlaması meydana geldi. 4 maden işçisi içeride mahsur kalırken, işçiler çalışma arkadaşları ve Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Vücutlarında yanıklar oluşan Murat Onur, Süleyman Kışla, Doğan Bayer olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından  İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fakültesi Ünitesi ile Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındılar. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Kemal Akçaköse isimli işçi ise tedavisi için Kocaeli'ne sevk edildi.

Vücudunda ağır yanıklar bulunan Süleyman Kışla, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fakülte Ünitesi'nden Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle alınarak İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.