VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BAYRAM COŞKUSU!

29 Ekim 2015

Bolu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı. 2.Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı askerlerin tören geçişi alkışlar ve Türk bayraklarıyla karşılandı.

 

Dün Anıt Park'ta bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan törenler bugün Belediye Meydanı'nda devam etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 92. yıl kutlamalarına Bolu Valisi Aydın Baruş, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Garnizon Komutan Vekili İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, vali yardımcıları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

İlk olarak Vali Aydın Baruş, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Türker Yılmaz ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, törene katılanları selamladılar. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Vali Aydın Baruş, Türkiye Cumhuriyetini ilelebet korumak ve yaşatmak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi yapıldı. Daha sonra Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı askerler tören geçisi yaptı. Askerlerin sloganlarla yürüyüşüne vatandaşlar Türk bayrakları sallayarak ve alkışlayarak destek verdiler. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • BOLU BELEDİYESİ HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETE GİRDİ
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.