VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 27 EKİM SALI

27 Ekim 2015

Bolu'da vefat edenler.. Rahmet diliyoruz

1- Kasaplar mahallesi halkından  Ahmet SARIOĞLU'nun eşi, Demir Doğrama Ustası Mehmet SARIOĞLU ve Kemal SARIOĞLU'nun annesi; Hacer SARIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kasaplar Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak  öğle ve cenaze namazından sonra Kasaplar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi halkından Vasif Erdoğan'ın eşi, Selahattin Keskin'in kızkardeşi, Hakkı Kayacı ve İsmail Töngemen'in kayınvaldeleri, Gülşen Töngemen, Veysel Erdoğan ve Gülbahar Kayacı'nın anneleri; Hafize Erdoğan Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra şehir mezarlığına defnedilecektir.

3- Merhum Ahmet KÖK'ün eşi, Bedriye GÜLER, Kadriye ASLAN, Nursel KÖK, Kamile ÖZDEN ve Şerafettin KÖK'ün annesi, Vergi Dairesi çalışanı Uğur KÖK'ün babaannesi, Naciye KÖK, Nadide KONUK, Fehime KÖK ve Hacer ULUSAN'ın kardeşi; Naime KÖK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Fasıl Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Kıbrıscık halkından Ayşe DOĞAN'ın eşi, Okan, Volkan ve Ozan DOĞAN'ın babası, Gülçin, Gülümser , Hunnaz ve Emine DOĞAN'ın kardeşi; Ahmet DOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Kıbrıscık Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Kıbrıscık Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- Sultan Köyü halkından Emine KOLAY'ın eşi; Emin KOLAY  Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sultan Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

6- Merhum Sadık Alagöz'ün eşi, Celal, Ali Alagöz, Merhume Perihan Sarıoğlu ve Nurhan Üçer'in anneleri, Ümit, Murat, Erkan Alagöz'ün babaanneleri; Huriye ALAGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.