VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHTARDAN DÜŞÜNDÜREN YORUM!

26 Ekim 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, seçim çalışmaları için gittiği Dörtdivan ilçesinde istikrar vurgusu yaparak, "Seçimlerde Bolu'daki seçmenimizde istikrarı yeniden sağlayarak iradeyi görüyorum" dedi. Bir muhtarın seçim yorumu ise dikkat çekti.

 

Seçimlere sayılı günler kala Dörtdivan ilçesine giden Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, vatandaşlardan destek istedi. Ercoşkun'un Dörtdivan ziyaretinde ilginç anlar yaşandı. Ak Parti Dörtdivan İlçe Teşkilatı Başkanı Şahin Serin, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Dursun Fidan ve Ömer Sezgin ile işyeri ziyaretleri gerçekleştiren Ercoşkun, bir terzi dükkanına girdi. Burada, Dörtdivan İlçesi’ne bağlı Cemaller Köyü’nde iki dönem muhtarlık yapmış Hüseyin Dinçsoy (79) ile karşılaşan Ercoşkun, Dinçsoy’un 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yapan sözlerini dikkatle dinledi.

 

Türkiye'de başlı başına bir hükümet kurulmazsa ülkenin Suriye'den kötü olacağını iddia eden Dinçsoy, “Ben hayat üniversitesinden mezunum. Cemaller Köyü’nde iki dönem muhtarlık yaptım. Başbakan Menderes’in asıldığı zaman ben Ankara’daydım. O günleri göz önüne getirdiğimde, biz her gün için dua ediyoruz. Allah yardımcımız olsun da bir hükümet kurulsun. Türkiye’de başlı başına bir hükümet kurulmazsa, biz Suriye’den kötü olacağız. Her şeyimiz biter. Dörtdivanlıların yüzde 80’i inşaat sektöründen geçimini sağlıyor. İnşaat sektörü durursa, bunca insanın hali ne olur? Biz her zaman sizler için dua ediyoruz. Allah yardımcınız olsun. İnşallah hükümeti de kurarız. Terör örgütünün de inşallah başına bela oluruz” diye konuştu.

 

Dinsoy’un açıklamaları sonrası terörle mücadele de geri adım atılmayacağını vurgulayan Ali Ercoşkun, bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini belirtti. 1 Kasım seçimleri öncesi seçmenlerden edindiği izlenimleri de aktaran Ercoşkun, “Ben Bolu’da istikrarı yeniden sağlayacak iradeyi görüyorum. Vatandaş, bizim bir şey anlatmamıza gerek kalmadan, sağduyusuyla gerekli tahlilleri yapıyor. Bu meselenin bir parti meselesi değil, vatan ve millet meselesi olduğunu ve buna göre iradesini kullanacağını da hep ifade ediyor. Dualarınızı vatandaşlarımız eksik etmesin” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • bnl
    26 Ekim 2015 • 08:18
    muhtar ıyı demıs hos demısıte ınsaat sektoru durursa ne demek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.