VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN MHP'Lİ BAŞKANA ZİYARET

25 Ekim 2015

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, geçtiğimiz hafta CHP Milletvekili Tanju Özcan ile objektiflere yansıyan sıcak diyalogu sonrasında bu kez de MHP’li Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili’yi makamında ziyaret etti. Beydili, “Ercoşkun’dan Allah razı olsun. Seçildiğim günden beri vekilimiz çalışmalarımızda hep yanımızda oldu” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

MHP’li Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, kendisini makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun için, “Seçildiğim günden beri vekilimiz çalışmalarımızda hep yanımızda oldu. Beldemize büyük katkılar ve hizmetler sağladı, sağlamaya da devam ediyor. Bizlerde bu iyi niyetli tutum karşısında, Karacasu’da fanatik bir siyasi ortama girmedik. Vekilimizden Allah razı olsun” dedi.

KARACASU’YA DOĞALGAZ GELİYOR

AK Parti Milletvekili ve 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, turizm bölgesi Karacasu’ya doğalgaz getirileceğini müjdeleyerek, “Doğalgazla alakalı çalışmalarımız olmuştu. Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerimiz yanı sıra Karacasu’ya da bu hizmetin getirilmesini sağlıyoruz. EPDK’da gerekli çalışmalar tamamlandı. İnşallah bu 3 bölgede doğalgazı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.