VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ KIZA FACEBOOK TUZAĞI

24 Ekim 2015

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde tavuk kümesinde bekçilik yapan şahıs, iddiaya göre, Facebook’ta farklı bir resimle kandırdığı genç kızı ilçeye çağırarak ilk önce tecavüz etti daha sonra da evinde zorla tuttu. 1 hafta evde zorla tutulan 19 yaşındaki genç kız jandarma ekiplerinin operasyonu sonrasında kurtarıldı.

Memleketim Bolu Gazetesi’nden Zafer Göder’in haberine göre,  Dörtdivan’ın Yağbaşlar Köyü’nde bulunan bir tavuk kümesinde bakıcı olarak çalışan 38 yaşındaki K.D., facebook üzerinde açtığı sahte hesapla Ankara’da yaşayan 19 yaşındaki H.Ç. isimli kızla konuşmaya başladı. Farklı bir resimle H.Ç. isimli kızla konuşan K.D., kızı Dörtdivan’a gelmeye ikna etti. 19 yaşındaki kız, ilçeye geldiğinde karşısında resimden farklı bir kişiyi görünce kaçmak istedi. Kümes bakıcısı genç kızı zorla arabaya bindirerek ormanlık alana götürdü. Kıza tecavüz eden K.D.,  ardından H.Ç.’yi zorla evinde tutmaya başladı.

EVİNE BASKIN DÜZENLENDİ

H.Ç.’nin ailesi emniyet güçlerine kızların kayıp olduğunu bildirmesi sonrasında arama çalışmaları başladı. Genç kızın Dörtdivan’da olduğu tespit edildi. 1 hafta süren takibin ardından K.D.’nin şüpheli tavırları sonrasında evine baskın düzenlendi. K.D. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.Ç ailesine teslim edildi.

3 yorum yapılmış
  • aydemir
    24 Ekim 2015 • 06:42
    dışarda adalet yok ama içerde var inşallah onada içerde çakarlar çiviyi.
  • Fatmazdemir
    24 Ekim 2015 • 06:55
    Biktim Bolu'da n bıktım hersey var Boluda insanlik haric hersey.
  • Fatmatrk
    26 Ekim 2015 • 00:19
    Boluda herşey var derken! Bolunun1.70.60 dışarıdan gelme.Toplum olarak insanların kişiliği ,karekteri bozuksa bolu ne yapabilir.Hangi birini tedavi etsin.Ruh sağlığıda almıyor.Hastalar dışarda,iyiler içerde yatıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.