VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 24 EKİM CUMA

24 Ekim 2015

Bolu'da bugün vefat edenler... Rahmet diliyoruz

1- Gölköy köyü hamidiye mahallesi halkından seka fabrikasından emekli Emine YILMAZ'ın eşi,Nurettin YILMAZ'ın babası,Adem YILMAZ,Müzeyyen ve Vahide DEMİR'in abileri,İlyas ve İlknur'un dedeleri,merhum İlyas ve Fahriye YILMAZ'ın oğlu; Osman YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazı sonrası Gölköy Köyü Hamidiye Mahallesi Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.
 

2- Aydıncık Köyü halkından Düriye KUTLU'nun eşi, Muharrem, Osman KUTLU, Emine MERAL, Nimet AKAR'ın abileri, Yücel ve Taner KUTLU'nun babaları; FAHRİ KUTLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aydıncık Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.
 

3- SEBEN Karaağaç Köyü halkından, Fatma KARMAN'ın eşi; Mehmet KARMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Seben Karaağaç Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.
 

4- Mengen İlçesi eski fırıncılarından; Hüseyin URAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yumrutaş Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Yumrutaş Köyü Mezarlığı'nda defnedilecek.
 

5- Saraycık Köyü halkından Orman İşletmesi'nden emekli depo memuru hacı Servet ERDOĞAN'nın eşi, diş hekimi İlhan ERDOĞAN, Erhan ERDOĞAN ve Sere ÇETİN'nin anneleri, Sevim, Filiz ERDOĞAN ve Hakan ÇETİN'nin kavınvalidesi; Şeref ERDOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Saraycık Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.