VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BENZİNLİKTE GASPÇI DEHŞETİ

23 Ekim 2015

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bir benzinliğe gelen kimliği belirsiz 4 kişi, pompacıyı bağlayıp dövdükten sonra içinde 20 bin TL bulunan kasayı alarak kayıplara karıştı.

 Olay, dün gece saat 04.10 sıralarında Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğünün 50 metre yakınında bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı benzinliğe bir araç yanaştı. Nöbetçi pompacı İsmail Yılmaz’ın uyuduğu sırada araç ısrarla kornaya basınca pompacı uyandı. Bir anda araçtan inen 4 kişi, pompacının üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Daha sonra pompacı İsmail Yılmaz’ı feci şekilde darp eden şahıslar, ellerini ve ayaklarını bağladı. Para kasasının bulunduğu odanın kilitli olduğunu öğrenen şahıslar, istasyonun arka bölümüne geçerek camı kırıp içeriye girdi. İçinde 20 bin TL bulunduğu öğrenilen kasayı araca yükleyen 4 kişi, market bölümünden de sigara aldıktan sonra olay yerinden kaçtı.

  Pompacının çalışma arkadaşlarını araması üzerine olay yerine gelenler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Feci şekilde dövülen Yılmaz’ın kaburgasında kırıklar olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Polis, her yerde kaçan 4 kişiyi aramaya başladı.

  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler: BoluMudurnugasp
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.