VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ KIZIMIZA MUHTEŞEM MORAL!

22 Ekim 2015

BBP Partisi İl Başkanı Mahmut Alan, aylardır destek verdiği ilik hastası kızımız Zeynep Gülcan ve Çaydurt'ta trafik kazası sonucu ağır operasyonlar geçiren Şeyda Çalışkan kızımıza bir sürpriz daha yaptı. Galatasaray'ın efsane oyuncuları Ergün Penbe ve Papen lakablı Mustafa Kocabey, Zeynep Gülcan ve ailesini ziyaret ederek moral verdiler.

HABER: MURAT ÇELİK

FOTOĞRAFLAR: OĞUZ AKYÜZ

Bolu'da düzenlenen bir panele katılmak üzere Bolu'ya gelen Galatasaray'ın efsane oyuncuları Ergün Penbe ve Papen Mustafa, panel öncesi Bolu'da kemik iliği hastalığıyla mücadele eden 3 yaşındaki Zeynep Gülcan'ı ziyaret ettiler. Ziyarete iki emektar futbolcunun yanı sıra Ak Parti Bolu İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, Ak Parti 2.Sıra Milletvekili adayı Fehmi Küpçü, Ak Parti 3.Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin, BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan ve basın mensupları katıldı. 3 yıl önce bir anda rahatsızlanarak tedavi için hastaneye götürülen ve Hemofagositik Lenfohistiositoz (HLH) teşhisi konulan Zeynep Gülcan'ı evinde ziyaret eden heyet, baba Mustafa Gülcan'dan bilgiler aldı. Ziyarete ayrıca, Çaydrut'ta meydana gelen trafik kazası sonucu engelli kalma riski geçiren 5 yaşındaki Şeyda Çalışkan ve babası da katıldı. 

ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİLER

Siyasiler ve spor camiasının ziyareti sırasında koşarak eve giren ilik hastası Zeynep Gülcan, ilk olarak geçtiğimiz aylarda kaza geçiren Şeyda Çalışkan'a sarılarak öptü. Daha sonra Ergün Penbe ve Papen Mustafa, Galatasaray forması ve tişörtünü imzalayarak Zeynep'e hediye ettiler. Efsane isimler ayrıca, iki hastaya hediyeler verdi. Çocuklarla birlikte evin ortasına hediyeleri açan Penbe ve Papen Mustafa, çocuklarla oyun oynadı. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Zeynep'in odasına geçen iki futbolcu, sarı kırmızı renkteki yatağında fotoğraf çektirdi. İki futbolcunun bu ziyareti, hem aileye hem de Zeynep'e büyük moral oldu. Efsane isimler daha sonra Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret ederek engellilere de moral verdiler. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.