VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN BELGELİ 'AYYAŞ' YANITI

22 Ekim 2015

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, ‘ayyaş’ polemiği sonrasında belgelerle basının karşısına çıktı. Konunun araştırılması istemiyle İl Müftülüğüne başvuruda bulunduğunu belirten Fatih Metin, Dörtdivan Müftüsünün “Yapılan sohbet esnasında ‘ayyaş’kelimesi kullanılmamıştır”ifadelerinin yer aldığı dilekçeyi basınla paylaşarak, CHP’nin iddialarına cevap verdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin’in Dörtdivan ziyareti sırasında, “Kıbrıscık kahvehaneler meyhane olmuş” sözlerini söylediği iddiasıyla başlayan polemik yeni bir boyut kazandı. AK Parti Bolu Milletvekili adayı Fatih Metin, Dörtdivanlı gazetecinin iddia edilen sözleri söylediğini açıklaması ve yanında ilçe müftüsünün olduğunu ifade eden videosunun ardından müftünün ifadesinin kamuoyu ile paylaştı.

“İFTİRAYA DÖRT ELLE SARILDILAR”

Fatih Metin, “Ne yazık ki 3-4 gündür oynan bir tiyatro var. Artık bu tiyatroya bir son vermek gerekti. Dolayısıyla bugün bu tiyatroya bir son verelim. Bu tiyatro oyuncularını da artık sahne dışına atma zamanı geldi. Oynanan tiyatronun başrolünde CHP’li siyasetçilerin olduğunu söyleyen Fatih Metin, “Bu oyuncular panikteler. Neden panikteler? Çünkü AK Parti milletvekilleriyle, il ve ilçe teşkilatlarıyla, belediye başkan ve meclis üyeleriyle, il genel meclisi başkan ve üyeleriyle, velhasıl her kademesiyle sahayı nasıl domine ettiğini gördü. Bizler kısa zamanda Bolu’da 3-0 ve Türkiye’de tek başına iktidarı yakalayacak desteği vatandaşımızdan gördük” şeklinde konuştu.

İDDİA EDEN, İDDİASINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR

“Biz bunu ifade ettiğimizde bunun iddia ispatı olarak birisinin önüne de metin koyarak kameraya çekmişler. Öyle ki metinden okuduğu her halinden okuduğu belli oluyor. Zaten tipinden de nasıl bir adam olduğu belli. O şahıs kendi ifadesinde diyor ki müftü şahit, bizde gereğini yaptık. Bolu il müftülüğüne dilekçe vererek, bu iddianın tarafınızdan araştırılarak tarafıma bilgi verilmesi diye müracaatımı yaptım. Çünkü bunlar laf ebeliği ile vatandaşın kafasını karıştırdıkları için.”

MÜFTÜ’DEN CHP’LİLERİ YALANLAYAN SÖZLER

Fatih Metin, her zaman bilgi ve belgeye dayalı konuştuklarını belirterek Bolu Müftüsü İzani Turan tarafından tarafında gönderilen dilekçeyi basın mensupları ile paylaştı. Metin, “Bolu İl Müftülüğü’nün soruşturmasından sonra tarafıma kişiye özel zarfta gönderilen cevap metnini sizlerle paylaşıyorum: ‘Makamımıza verilen 20.10.2015 tarihli Fatih Metin’in dilekçesine dair bilgim istenmektedir. Anılan tarihte yapılan ziyaret esnasında (Belediye Başkanı ve heyetle) makamda normal sohbet yapılmıştır. İlçenin dini çalışmaları ve hizmetleri konusunda konuşulmuştur. Yapılan bu sohbet esnasında Kıbrsıcık ilçe halkı için de ‘ayyaş’ kelimesi kullanılmamış ve hakaret edici bir söz duymadım. Bilgilerinize Arz ederim. Dörtdivan İlçe Müftüsü Mustafa Topsakal”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.