VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖZALTINA ALINAN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

22 Ekim 2015

Bolu'da dün düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan iki kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, dün sabah saatlerinde PKK terör örgütü lehine propaganda yapan ve örgütsel faaliyetler yürüten kişilere yönelik operasyon yaptı. TEM ekipleri, sabahın erken saatlerinde Paşaköy Mahallesi ve İhsaniye Mahallesi'nde eşzamanlı baskınlar düzenledi. Paşaköy Mahallesi'nde HDP İl Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçelerden Sorumlu Ç.B. gözaltına alındı. Ç.B.'nin evinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi. İhsaniye Mahallesi'nde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün hemen yanında bulunan bir apartmana yapılan baskında ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde eğitim gören E.C. gözaltına alındı. Üniversite öğrencisinin evinde yapılan aramalarda ise bilgisayar kayıtları ve örgütsel dökümanlara ulaşıldı.

  Gözaltına alınan iki kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, iki şahsı da tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Etiketler: BoluHDP Bolu
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.