VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA TERÖR OPERASYONU!

21 Ekim 2015

Bolu'da terörle mücadele ekiplerinin iki ayrı adrese düzenlediği eşzamanlı operasyonda terör örgütü PKK lehine örgüt propagandası yapan iki kişi gözaltına alınırken, çok sayıda döküman ele geçirildi.

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, PKK terör örgütü lehine propaganda yapan ve örgütsel faaliyetler yürüten kişilere yönelik operasyon yaptı. TEM ekipleri, sabahın erken saatlerinde Paşaköy Mahallesi ve İhsaniye Mahallesi'nde eşzamanlı baskınlar düzenledi. Paşaköy Mahallesi'nde HDP İl Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçelerden Sorumlu Ç.B. gözaltına alındı. Ç.B.'nin evinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi. İhsaniye Mahallesi'nde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün hemen yanında bulunan bir apartmana yapılan baskında ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde eğitim gören E.C. gözaltına alındı. Üniversite öğrencisinin evinde yapılan aramalarda ise bilgisayar kayıtları ve örgütsel dökümanlara ulaşıldı.  

 

Gözaltına alınan iki şahıs, işlemlerin yapılması için Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüler. E.C.'nin, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde düzenlenen eylemlerde sürekli lider konumunda olduğu ve öğrenci gruplarını yönlendirdiği ortaya çıktı. Terör operasyonlarının derinleştirileceği öğrenildi.  

 

4 yorum yapılmış
  • a
    21 Ekim 2015 • 06:51
    bunların arkası daha vardır bence daha araştırma yapılsn çoktur bunlar çünki bolu eskisi gibi deil sokakta çok değişik insanlar var teröristler boluya kadar gelebilirler
  • Ergn
    21 Ekim 2015 • 12:46
    Çevik kuvvet apartmanının yanında oturuyorum adamlar cesarete bak ya. Adamlar da haklı memlekette iktidar teröristleri meclise soktu başımıza bakan yaptı. Gayet normal çevik kuvvetin yanını mesken edinmeleri. Padişahım çok yaşa.
  • hdpdahaokvar
    22 Ekim 2015 • 03:53
    beyler bolu ilinde hdp ye 3 binin üzerinde oy çıkmıştır. siz düşünün kaçı pkk sempatizanıdır.
  • Yusuf
    22 Ekim 2015 • 07:24
    Boluda 7-200oy cikmis ve bnde musahittum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.