VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN FATİH METİN'E ÖZÜR DİLE MESAJI

19 Ekim 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Milletvekili adayı Fatih Metin’in Kıbrıscık halkına ayyaş dediğini iddia etmesi sonrasında, Metin’in, “İspat etmeyen şerefsizdir” sözlerine cevap verdi. Özcan, “Fatih Metin’in bu beyanlarını kabul etmemiz ve sessiz kalmamız bizden beklenemez. Gelinen bu noktada, konu daha vahim bir boyut kazanmadan AKP Adayı Fatih Metin’ i ve AKP Teşkilatını binlerce Kıbrıscıklıdan âmâsız ve fakatsız özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

TANJU ÖZCAN’IN AÇIKLAMALARI

“Geçtiğimiz günlerde AKP Bolu Milletvekili Adayı, Fatih Metin’in Dörtdivan İlçesi Müftülük ziyareti sırasında Kıbrıscık’lı hemşerilerimizi son derece üzen talihsiz açıklamalarını ibretle okudum. Dörtdivan’da gazetecilik yapan ve haberin altında imzası olan gazeteci Sayın Mutlu Bilge’yi özel olarak arayıp haberin doğru olup olmadığını sordum. Sayın Mutlu Bilge’de bana haberinin arkasında olduğunu, kendisinin de, o esnada ziyareti, gazeteci olarak yakinen takip ettiğini ayrıntılı olarak anlattı. “Kıbrıscık’ta kahvehanelerin bile meyhaneye dönüştürüldüğünü” söylemek suretiyle bütün Kıbrıscıklıları, her yerde alkol alan (alkolik) kişiler gibi göstermesi bir siyasetçiye yakışmamaktadır.”

“ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUM”

“İki gündür bize ulaşan Kıbrıscık’lı hemşerilerimiz,  kendilerini toplum içinde küçük düşürülmüş hissettiklerini bizlerle paylaşarak, o sözlerin muhatabı Fatih Metin’ in, sözlerini düzeltmesini beklediklerini söylemektedirler. Kıbrıscık halkı; vatanına, milletine ve dinine bağlı zeki ve ahlaklı insanlardır. Bolu’nun Milletvekili olarak, Fatih Metin’in bu beyanlarını kabul etmemiz ve sessiz kalmamız bizden beklenemez. Gelinen bu noktada, konu daha vahim bir boyut kazanmadan AKP Adayı Fatih Metin’ i ve AKP Teşkilatını binlerce Kıbrıscıklıdan âmâsız ve fakatsız özür dilemeye davet ediyorum.”

1 yorum yapılmış
  • Kbrsckl
    19 Ekim 2015 • 17:07
    Helal tanju özcan arkandayız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.