VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEM VURDU HEM DE KAÇTI

19 Ekim 2015

Ralli pistine dönen Kalıcı Konutlar Hastane Caddesi’nde hızla gelen bir otomobil kavşaktan dönmek isteyen diğer bir otomobile çarparken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kalıcı Konutlar Hastane Caddesi’nde meydana geldi. Bahattin Sarışınoğlu idaresindeki 14 VS 073 plakalı otomobil kavşaktan dönmek isterken, sürücüsünün adı belirlenemeyen 14 BU 325 plakalı otomobille hızla çarptı. Görgü şahitlerinin ifadesine göre, hızlı olduğu ifade edilen sürücüsü belirlenemeyen araç olay yerinden kaçtı.

  Kazada, otomobilde bulunan Safire Sarışınoğlu ve Oktay Sarışınoğlu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar 112 acil ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Polis ekipleri kazada sonra kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

5 yorum yapılmış
  • Yaamkentli
    19 Ekim 2015 • 03:29
    Bu yol uzun zamandır alkollü ve aşırı hız yapan sürücüler ile hız yarışı yapan sürücülerin yuvası haline geldi. Diğer bir konu da, yaşamken mahallesindeki kreş ilköğretim ve orta öğretim kurumlarının yan yana olduğu yaşamkent mahallesinde bu okul yollarının sürücü eğitim pisti haline getirilerek öğrencilerin hayatı hiçe sayılmaktadır..Bu iki konu çok önemli ve valilik ve emniyet acil önlem almalı
  • kalc
    19 Ekim 2015 • 04:20
    boluda trafik ahmakların motorlu bir vasıtaya sahip olduğu keşmekeştir sinyal kolu ne işeyarar ey Bolulular kırmızı ışık gece lambası mı ey Bolulular şerit ihlali karekterinizi ikiye bölen şerir mi ey Bolulular kalitesiz tarfik elemanlarıyla bolu..veee olmayan trafik polisleri 30 km hız sınırı araç 120 ile gidiyor sorumlu yöneticiler her gün ölenlerden kaza geçirenlerin vebalini taşımaktadır
  • Seda
    19 Ekim 2015 • 05:28
    Bn umut kent mahalle oturuyorum hastane cadde sindr kavsaginda ve tokilere gider de kaza oluyor
  • Halk
    19 Ekim 2015 • 09:29
    14 BS plakalı araca hızla gelen 14 BU PLAKALI araç çarpmış ve kaçmıştır. Kaza da bulunanlara büyük gecmiş olsun neyseki daha büyük bir şey olmamış.
  • hit
    19 Ekim 2015 • 22:32
    Maalesef boluda büyük bir sürücü sorunu var. Denetimler artmalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.