VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜLEZ'DEN BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NA SERT SÖZLER

18 Ekim 2015

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Şükrü Gülez, “İktidar mahallenin korkak ergen çocuğu gibi PKK’dan dayak yedi, şimdide gelip arkamıza saklanmak istiyorlar’ dedi.

Şükrü Gülez “Sayın Ahmet Davutoğlu mitinglerde bizleri kendilerine destek olmamakla suçluyor. Adama sorarlar bizden ne desteği istiyorsunuz. Ordu sizin elinizde, polis sizin elinizde, hükümet olan sizsiniz. Ülkücü kadrolar eline silah alıp PKK ile savaşacak değil ya” ifadelerini kullandı.  

‘ADIN MÜLAYİM SERT OLSAN NE YAZAR’

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun MHP lideri Devlet Bahçeli’ye karşı kullandığı sert ifadeleri de eleştiren MHP Milletvekili adayı Şükrü Gülez, “Cemaatten, Esat’tan, pkk’dan dayağı yiyen kendileri şimdi çıkmış seçim meydanlarında kabadayılık taslıyorlar. Adama demezler mi; ‘Adın Müalim sert olsan ne yazar.’ Bu sertliği bize değil PKK’ya göstereceksiniz. Bu kafayla devlet yönetilmez. Bir Başbakan çıkıp şikayet etmez. Gereken ne ise onu yapar. Şimdi bunlar MHP’yi arkalarına alarak hem PKK’yı korkutmak istiyorlar, hem de suçlarını örtmek istiyorlar. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Beceremiyorsanız çekin gidin ve devlet nasıl yönetilir öğrenir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.