VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN O İDDİALARA ÇOK SERT SÖZLER

18 Ekim 2015

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın facebook hesabından, AK Parti Milletvekili adayı Fatih Metin’in Kıbrıscık halkına ayyaş dediği iddiası Metin’i çılgına çevirdi. Fatih Metin, “Bu sözü söylediğimi ispat etmeyen şerefsizdir. Böyle bir şey olması mümkün değil. Bu zat bu yalanları kafası iyiyken yazdığı ortada” dedi.

Hüseyin Yıkılmaz, facebook hesabından, “Kıbrıscık Belediyesi CHP'ye geçtiğinden beri kahvelerde meyhane olmuş, herkes ayyaş olmuş, Dörtdivan'a gelince huzur buluyorum diye boş laflar eden AKaPe M.V. adayı Fatih METİN'e gereken cevabı 1 Kasım'da hakettiği şekilde vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“İSPAT ETMEYEN ŞEREFSİZDİR”

Fatih Metin, bu iddialara sert tepki gösterdi. Metin, twitter hesabından, Hüseyin Yıkılmaz’a “Bu sözü söylediğimi ispat etmeyen şerefsizdir” dedi. Metin ayrıca CHP Milletvekili Tanju Özcan’a, “Bu sözü söylediğimi ispat et Tanju aksi halde bundan sonra sana CHP nin yalan ve iftiradan sorumlu milletvekili diyeceğim” ifadelerini kullandı.

Fatih Metin, “Bu iddiaları ortaya atan zatı Bolu’da herkes tanır. Kim olduğunu da herkes bilir. Partililerine bile attığı iftiralar ortadayken, ben bu oyunlara gelmem. Seçime az zaman kala Bolu’da oyları eriyen CHP bu tür ayak oyunlarıyla şahsıma iftira atmak istiyor. Hukuki yollardan gerekeni yapacağım. Kıbrıscık’a defalarca gitmiş biri olarak bölge halkıyla sıkı dayanışma içinde olan birisiyim” dedi. 

6 yorum yapılmış
  • dursunfidan
    18 Ekim 2015 • 06:25
    Sayın Fatıh Metin e atılan bu iftirayı kabul etmiyoruz.fatih beyin o esnada bizzat yanindaydik.kendisini gazeteci sanan,bir zat o esnada konusulanlari niyeti bozuk olduğu için yanlış aktarmış.fatih bey kesinlikte kibriscik halkına bu şekil hakaret etmemiştir.
  • mahmutalan
    18 Ekim 2015 • 07:06
    siyaseti hakaret zandedenleri dikkate almayin derim sayin metin
  • MeralelikateArslan
    18 Ekim 2015 • 07:38
    İnanamıyorum yaa bizim insanımız ne kadar adileşmiş iftira atacak kadar değerli bi insana ,Fatih Metin i az çok tanıyoruz mükemmel bi insan Bolu halkının bi çoğunun kalbine taht kurmuş değerli bi vekil adayımız meyve veren ağaç taşlanırmış,baktılar halkın teveccühü çok fazla kendisine iftira atalım dediler merak etme sen vekilim ,biz sonuna kadar senin yanındayız Rabbim iftira alanları kahretsin seviyoruz seni çok, inşaallah 2 Kasım zaferimiz olacakkk
  • HlyaEkinci
    18 Ekim 2015 • 08:15
    Fatih bey kesinlikle böyle bir söz söylememiştir. Malum şahış müfteridir:((
  • OsmanGn
    18 Ekim 2015 • 09:39
    Hüseyin yıkılmaz sen nasıl iğrenç bir adamsın. Hiç utanmıyor musun elinde görüntü/ ses kaydı yokken...
  • Cihanaralan
    18 Ekim 2015 • 14:24
    Bu hüseyin yıkılmaz bolu siyasetinde seviyenin dibe vurmasında baş aktör. Adam içip içip yazıyor mu ne her an hakaret her an küfür her an yalan dolan... Bu adamın resmini bile görmekten tiksinir olduk. CHP Bolu halkını bu adamla sınıyorsa elbet birgün karşılığını sandıkta alır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.