VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN ÖZCAN'A MİTİNG TEPKİSİ

18 Ekim 2015

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1’nci sıra milletvekili adayı Ali Ercoşkun, “CHP Milletvekili Tanju Özcan partisinin içindeki HDP yandaşlarının toplumda gördüğü tepkinin üzerini örtmek için günlerdir teröre tepki mitinginin Bolu Valisi tarafından engellendiğini ve 29 Ekim’de teröre tepki yürüyüşü yapacağını söylüyor. Vatandaş bu numaraları yemez. Sen ilk önce partindeki HDP’ye oy isteyen, HDP’ye laf edemeyen adayına ve terör örgütü sempatizanlarını sustur. İyi polis kötü polis oyunlarını bırakın” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, günlerdir sosyal medyada 29 Ekim’e teröre tepki yürüyüşü yapacağını açıklamasına AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’dan sert tepki geldi. Tanju Özcan ve partililerinin iyi polis kötü polis oyunu oynadığını ifade eden Ercoşkun, “HDP ile kol kola yürüyen, HDP’lilere oy isteyen 2. sıra adayı Burak Cop ile bazı partililerine gelen tepkilerin üzerini örtmek için sürekli olarak geçmişte yaptığı teröre tepki mitinginin Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından engellediğini ifade ediyor. 29 Ekim’de teröre tepki yürüyüşü yapacağını söyleyerek partisinin aldığı tepkilerin üzerini örtmeye çalışıyor. Tanju Özcan bıraksın bu ucuz siyaseti. Bıraksınlar iyi polis kötü polis oyunlarını” dedi.

“BU KADAR TERÖRE TEPKİLİYSE PARTİLİLERİNE NEDEN ENGEL OLMADI”

Ali Ercoşkun, “Kendi partisi içindeki HDP yandaşlarını susturamayan Tanju Özcan, çıkmış teröre tepki mitingi yapacağını söylüyor. Sen ilk önce HDP ile kol kola yürüyen partililerini ve sempatizanlarını sustur.  Son günlerde köşeye sıkışan Tanju Özcan ne oldu da bir anda teröre tepki mitingleri üzerinden siyaset yapmaya başladı. 20 gün önce neden bu konuları hiç açmadı. Özcan, toplumda partisinin 2. sıra adayına ve bazı partililere olan tepkilerin üzerini bu konuları sürekli gündemde tutmaya çalışıyor. Kimsenin teröre tepki mitinglerini engellediği falan yok. Özcan bu konular üzerinde mağduriyet edebiyatı yapıyor. Bu kadar teröre tepkiliyse HDP’yle kol kola yürüyen partililerine neden engel olmadı, olamıyor” şeklinde konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.