VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CÜNEYT KARAKUŞ 1 PUANA SEVİNEMEDİ

17 Ekim 2015

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, Gaziantep BŞB deplasmanında alınan 2-2 galibiyet sonrasında, “Beraberliğe sevinelim mi üzülelim mi bilmiyorum. Güzel bir maç oldu. Gaziantep takımınıda tebrik ediyorum. İki takımda oyunu hiç çirkinleştirmeden oynadı” dedi.

Boluspor’un başında çıktığı 3 maçta 7 puan toplayan teknik direktör Cüneyt Karakuş, “İlk deplasmanımda ligin zirvesindeki bir takımla oynamak benim için zordu. Milli maç arasını iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bir çıkış vardı ve bu çıkışı devam ettirmek istiyorduk. Maçın ilk yarısında iyi oynadık. Skoru ikiye veya üçe taşısaydık daha farklı olurdu. Çünkü ev sahibi avantajını mutlaka kullanacaktır. Nitekim öyle oldu. İkinci yarı bizde biraz konsantrasyon kaybı oldu. Görülen kartlar iki takımıda motive etti. Oyun keyifli bir oyun oldu. Buradan beraberliğe sevinelim mi üzülelim mi bilmiyorum. Güzel bir maç oldu. Gaziantep takımınıda tebrik ediyorum. İki takımda oyunu hiç çirkinleştirmeden oynadı" dedi.

1 yorum yapılmış
  • SalihZDEMR
    19 Ekim 2015 • 00:15
    Takımı beğendim özellikle kalecimizi, Hocamızda gayet başarılı Alanyayı da rahat geçeceğimize inanıyorum.Futbolda her sonuç çıkabilir,Şu maçta yenilseydik bile takım mücadele ettiğinden aynı kelimeleri söylerdim ama ben üzüldüm 1 puana galibiyeti biz kaçırdık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.