VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİSİKLET YOLU BİLMECESİ ÇÖZÜLDÜ!

16 Ekim 2015

Bir yıldır tartışma konusu olan bisiklet yolunun neden kurulduğu ortaya çıktı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Cadde ortasında bisiklet yolu olmayacağını biliyoruz. İnsanları bisiklete alıştırma süreciydi. 30 kilometrelik yeni yol güzergahı belirlendi. İnsanların bisiklete bakış açısını görmüş olduk" dedi.

 

HABER: MURAT ÇELİK 

 

Bolu Belediyesi, geçtiğimz yıl Ağustos ayında İzzet Baysal Caddesi'ne bisiklet yolu kurdu. O günden sonra halktan farklı düşünceler geldi. Kimileri insan kalabalığının ortasına kurulan bisiklet yolundan rahatsız olurken, bisiklet kullanan vatandaşlar ise projeden memnun kaldı. Bir yıldır tartışılan bisiklet yolunun neden kurulduğu ise ortaya çıktı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, tartışmalara son noktayı koyarak asıl amaçlarını açıkladı. 

 

30 KM BİSİKLET YOLU GELİYOR

 

Caddenin ortasında bisiklet yolu olmayacağını bildiklerini söyleyen Alaaddin Yılmaz, "İnsanların ortasında bisiklet yolu olmayacağını biz de biliyoruz. O yolu gelecekteki projeye alıştırma olarak yaptık. İnsanlarımızın bisiklete ve yola nasıl baktığını görmeye çalıştık. İnsanlar yaya yolundan gitmek yerine bisiklet yolundan gidiyor. Bunu da görmüş olduk. Şuanda yeni bisiklet yolunun 30 kilometrelik güzergahı belli oldu. Yakında çalışmalar başlayacak. Artık insanlar bisikletle günlük işlerine gidebilecek" dedi.   

 

PEKİ NASIL OLACAK?

 

Yeni bisiklet yolu projesinin hayata geçmesiyle sokaklar Avrupa düzenine göre şekillenecek. Araçlarla birlikte bisiklet yolları da olacak. Yayanın da bisikletin de uyması gereken kurallar olacak. Şehrin bir ucundan bisikletle giren, diğer ucuna kadar gidebilecek. Bisiklet yolunun açılmasıyla artık araç kullanmaktan yorulanlar, bisikletiyle evinden işine gidebilecek. 

6 yorum yapılmış
  • abdullahtekmen
    16 Ekim 2015 • 06:10
    Sabırsızlıkla bekliyoruz .başarılar dılerim.
  • mesutentrk
    16 Ekim 2015 • 10:01
    En kisa zamanda sabırsızlıkla bekliyorum düşüne ne de uygulayacak olana da teşekkürler
  • TufanBAYRAKTAR
    16 Ekim 2015 • 12:36
    Başkanım modern bir sehir haline geldi bolu, siz işinizi bilirsiniz, sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • Ayhanzdere
    16 Ekim 2015 • 14:47
    Sabırla bekliyoruz :)
  • HakanKESEN
    16 Ekim 2015 • 23:49
    Bu konuda gereğinin yapılması için sayın Başkanımıza güveniyoruz. Bolu yerleşik düzen yapısı göz önüne alındığında çok güzel bir bisiklet şehri olabilir.Her noktaya istenilirse bisikletle gidebilme kabiliyetini insanlara aşılamak ile başta sağlık, zaman, çevre temizliği gibi doğrudan toplum yaşamına hitap eden yegane hayati faktörlerde bolu halkına ciddi bir kazanım sağlanmış olur. Başkanımız böyle önemli bir çalışmayı hayata geçirdiğinde bir
  • Arif
    17 Ekim 2015 • 14:26
    Başkanımızı tebrik ediyor inşallah en kısa zamanda faaliyete geçmesini bekliyoruz. Helal başkan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.