VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN KARSU'YA COP TEPKİSİ

15 Ekim 2015

Ak Parti Bolu İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, CHP’li aday Burak Cop üzerinden ‘kara propaganda’ yapıldığı iddiasında bulunan CHP İl Başkanı Kazım Karsu’ya, “Sahiplendiğiniz şahsın, PKK-HDP propagandalarına ve darbe çığırtkanlıklarına tepki göstereceğinize, mağdur edebiyatı yaparak milletin değerleri ile dalga geçiyorsunuz. Trol diye tanımlayarak hakaretler yağdırdığınız o insanlar artık her şeyin farkında” sözleriyle tepki gösterdi.

Ak Parti İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun açıklamalarına cevap verdi.  Doğanay, Bolu’da HDP’lilerle kol kola yürüyen ve İstanbul’da sırtını terör örgütüne dayayan HDP’ye vatandaştan oy isteyen CHP 2. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Burak Cop’un yıpratılmak istendiğini öne süren Karsu’ya, “Onlar herhalde bizi kendileri ile karıştırıyorlar. Sahiplendiğiniz şahsın, sosyal medya üzerinden yürüttüğü PKK-HDP propagandalarına ve darbe çığırtkanlıklarına tepki göstereceğinize, mağdur edebiyatı yaparak milletin değerleri ile dalga geçiyorsunuz. Müslüman olan bir ülkede ‘başörtüden’ rahatsız olan ve sırf AK Parti gitsin diye Paralel Yapı, HDP ve diğer illegal örgütlerle ile iş birliği yapan CHP’nin gerçek yüzünü vatandaş çok iyi görüyor. Trol diye tanımlayarak hakaretler yağdırdığınız o insanlar artık her şeyin farkında. O nedenle bu tür sığ siyaset anlayışından artık vazgeçin!” sözleriyle tepki gösterdi.

 “VATANDAŞ HESABI SANDIKTA SORACAK”

CHP Milletvekili Adayı Burak Cop’un sosyal medya üzerinden darbe çığırtkanlığı yaptığını söyleyen Doğanay, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Hizmet değil, sadece laf üreten 1. Sıra Milletvekili Adayınız halkın hassasiyetlerini kullanarak milliyetçilerden, ulusalcılardan ve Atatürkçülerden destek isterken, daha düne kadar CHP’yi eleştirerek HDP için oy isteyen 2. Sıra Adayınız Burak Cop, neden sosyal medya üzerinden insanları kışkırtıp ‘Sivil Darbe’ Çığırtkanlığı yapıyor?  Sizler Burak Cop’un parti tabanınızı da oldukça rahatsız eden bu tür açıklamalarına nasıl katlanıyorsunuz? Ben bunu çok merak ediyorum. İnanıyorum ki, Aziz Milletimiz CHP’li adayın bu basiretsiz açıklamaları karşısında en güzel cevabı 1 Kasım’da verecek ve PKK’ya terör örgütü diyemeyen HDP’lilerle Bolu caddelerinde kol kola yürüyenlerden hesabı sandıkta soracaktır.”

3 yorum yapılmış
  • Muhalif
    15 Ekim 2015 • 12:00
    Gördük demokrasiyle hukukla imtihanınizi 13 yılda ne hale getirdiniz ülkeyi.Cop takiyye mi yapıyor sizin gibi solcuyum diyor ve sol değerlerle siyaset yapıyor. Bütün iftiralariniza rağmen yürekli bir şekilde ortada.Madem bu kadar kötü oturun sevinin CHP düşünsün.Nerde bir aydınlık var dusmansiniz,bozuldu ezberiniz,bozuk plak gibi takildiniz. Klasman farki tabi sizde haklısınız. Donanım gerektiriyor Burak Cop'a mukalefet etmek .
  • muhalif
    16 Ekim 2015 • 00:03
    Nerden başlasın nasıl anlatsın size şimdi,zira herkes de kandırıyor sizi sol yumruk ve zafer işaretinden mi başlasın Bilal'e anlatır gibi anlatsın bari. Akademisyen ya kendisi, sanırım onuda başarır.
  • muhalif
    16 Ekim 2015 • 05:37
    hemşerim siyasete çabuk ısındı,ben olsam kendi partime bir bakarım,bölücülüğü kimler yapıyor,insanları mimler ayrıştırıyor sonra bu bilal oğlan nerede hani babası çocuklarınızı imam hatipte okutun diyordu,italyaya imam okulu açtılarda bizim haberimiz yoktu,4bakanın çocukları ve zarraf deyyusu nerde,bunlara cevap ver,ondan sonra chp yi eleştir,sayın hemşerim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.