VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN FEHMİ KÜPÇÜ'YE YÜKLENDİ

15 Ekim 2015

CHP Bolu Milletvekili ve 1. Sıra adayı Tanju Özcan Kıbrıscık’ta seçmenden destek istedi. AK Partili Fehmi Küpçü’nün Kıbrıscık’a hangi yüzle geldiğini anlayamadığını söyleyen Özcan, Küpçü’nün yerine Cop’u Ankara’ya, Fehmi Küpçü’yü Gerede muhtarlığına geri göndermek için destek beklediğini ifade etti.

“KÜPÇÜ NE YÜZLE KIBRISCIK’A GELİYOR?”

“Sevgili arkadaşımız Fehmi Küpçü AKP milletvekili Kıbrısçık’ta seçim çalışması yapıyor. Ne söylüyor Kıbrısçıklılara ben çok merak ediyorum. Hangi yüzle Kıbrısçık’a geliyor ben çok merak ediyorum. İktidarımızda Kıbrısçık’ı aldık şu noktadan şu noktaya getirdik, Kıbrısçık’ı şöyle geliştirdik böyle geliştirdik diyebiliyor mu? Kıbrısçık’ın yol problemini 13 yıldır çözemediler hala bitmedi. Çok şükür 7 Haziran’da sandıkta bir tokat yediler oyları azaldı da yolun yapımı hızlandı. Kıbrısçık’ın adliyesi gitti. Biz karşı çıkarken sizlerle bu meydanda bunlar gülüyorlardı oturduğu yerlerden. Kıbrısçık’ın postanesi de gitti. Yakın zamanda böyle devam ederse Kıbrısçık köy haline gelecek. Bunu Kıbrısçık’a yapmaya hakkınız var mı? Soruyorum sizlere; AKP döneminde Kıbrısçık büyüdü, Kıbrısçık zenginleşti diyorsanız götürün oyunuzu onlara verin. Ama AKP döneminde biz küçüldük, biz fakirleştik, çocuğumuza iş bulamaz hale geldik, adliyemiz, postanemiz elimizden alındı diyorsanız o zaman her zaman sizin yanınızda olan daha artan oranda oyunuzu verin. Yeni dönemde Kıbrısçık’ın büyümesi için biz her türlü mücadeleyi vereceğiz. Kıbrısçık’ın lisesini CHP iktidarında hiçbir güç gelip kapatamaz. Böyle bir hadleri böyle bir yetkileri yok. Bunu kimse yapamaz. O arkadaki yolu da hemen iki yıl içerisinde CHP iktidarı içinde hemen bitireceğiz. Ben buradan bunun sözünü veriyorum. Bizim sözümüz AKP’li sözü değil. Bizim sözümüz CHP’li sözü" dedi. 

 
 

“COP ANKARA’YA KÜPÇÜ GEREDE’YE”
 

Sözlerine devam eden Özcan, "Dolaşan AKP milletvekilliği gibi düz milletvekilliğine talip değilim. Ben buraya geldiğimde seçimden sonra Havva annenin elini Türkiye Cumhuriyeti bakanı olarak öpmek istiyorum. Bu konuda destek bekliyorum sizden. Havva abla başta olmak üzere burada bulunan herkes şu konuda söz veriyor mu? Burada bulunan herkes buradan ayrıldıktan sonra bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş 5 kişiyi ben ikna edeceğim sözünü veriyor musunuz? Ben verilen sözleri unutmam. Rica ediyorum sizden 5 kişi ikna edin. AKP’yi burada sandığa gömeceğiz, Bolu’da da gömeceğiz ama ben Kıbrısçık’ta averaj yapmanızı bekliyorum. Burak Cop’u Ankara’ya göndermek için 5 kişiyi ikna etmenizi bekliyorum. Hangi yüzle buraya geldiği belli olmayan Fehmi Küpçü’yü Gerede muhtarlığına geri göndermek için destek bekliyorum sizden” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • BilalARSLAN
    15 Ekim 2015 • 20:30
    Tanju amca hdp pkk ile omuz omuza yürüyen anca kabristana gider sende beraber Fehmi küpçü Ankaraya gider sizde kuyruğunuzu kısa kısa geldiğiniz yere. Asıl sizin gibiler kime hizmet ettiği belli olmayanlar siz ne yüzle geliyosunuz halkın karşısına ne yüzle çıkıyosunuz siz kimlerin uşaklığını yapıyorsunuz Halkımız artık gözünü açtı herkes kimşn ne olduğunu biliyor boş boş konuşmayın başkaları konuşur AK PARTİ YAPAR HD
  • erhan
    16 Ekim 2015 • 00:15
    Atalarımız ne demiş aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş >)) HAHJAHAHAHAA >)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.