VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O CADDEDE NE IŞIK VAR, NE MOBESA NE DE GÜVENLİK!

14 Ekim 2015

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Dilay Gül cinayeti sonrasında, günde yüzlerce öğrencinin geçtiği ve cinayetin işlendiği Osmanlı Caddesi'nde güvenlik önlemleri bir anda arttırıldı. Polis ekipleri bölgede nöbet tutmaya başladı. Öğrenciler, “Defalarca polis çağırdık, önlem alınsın dedik ama kimse bizi dinlemedi” dediler. Öte yandan, polis katil zanlısı Uğur Aydemir’i gazetecilerden kaçırmak için akşam saatlerine kadar yapmadıkları oyun kalmadı. Gazeteciler, “Öğrencileri korumak için önlem almıyorsunuz, katil zanlısını koruyorsunuz” diyerek tepki gösterdiler.

“DEFALARCA POLİS ÇAĞIRDIK”

21 yaşındaki Gerede Meslek Yüksek Okulu kimya bölümü birinci sınıf öğrencisi Dilay Gül’ün sınıf arkadaşı Uğur Aydemir tarafından kıskançlık nedeniyle vahşice öldürülmesinin ardından öğrenim gören öğrenciler yaşananlara isyan ettiler. Öğrenciler, “Defalarca yetkililerden önlem alınmasını istedik. Yoldan geçen insanların bizleri taciz ettiğini söyledik. Polisleri çağırmamıza rağmen gelmediler” diyerek tepki gösterdiler.

POLİS NÖBETTE

Cinayet sonrasında polis ekipleri okulun ve yurdun önünde nöbet tutmaya başladılar. Şüpheli görülen otomobiller ve şahıslar aranırken, bölgenin ışıklandırılarak mobesa kamera takılacağı belirtildi. Polis veya özel güvenlik ekibinin de sürekli olarak bölgede tutulacağı belirtildi.

POLİSTEN AKSİYON FİLMİ

Polis ekipleri katil zanlısı Uğur Aydemir’i sağlık raporu için Gerede Devlet Hastanesi’ne getirilirken, polisler gazetecilere görünce bir anda paniklediler. ‘Fotoğraf çekemezsiniz’ diyerek gazetecilere tepki gösteren polis memuru tekrar aracına binerek hastanenin arka kısmında bulunan morg girişini kullandı.

GAZETECİLERDEN TEPKİ

Katil zanlısı Uğur Y. sağlık raporunun ardından hastanenin arka kapısından adliyeye götürüldü. Bazı gazeteciler hastanenin ön kısmından çıkan polislere, “Tebrik ederiz, keşke öğrencileri de bu şekilde korusaydınız” sözleriyle tepki gösterdiler.   

 

1 yorum yapılmış
  • eminr
    15 Ekim 2015 • 14:29
    Yazıklar olsun. Su turkiyede insan. Ölünce kıymeti biliniyor niye güvenlik önlemleri onceden alinmiyor ya bir insan cani bu kadar ucuz mu ne desek bos neden. O yolda mobesea yok. Neden. Polis
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.