VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÜPÇÜ, "İSTİKRARSIZLIK ÜLKEMİZE ZARAR VERİR"

14 Ekim 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü, Bolu halktan gördüğü destekle yoluna devam ediyor. Küpçü’nün İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay ve çok sayıda partili ile birlikte Kültür ve İzzet Baysal Mahallelerinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına Türkiye Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil’de destek verdi.

 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren TBMM Divan Katip Üyesi ve Ak Parti Bolu 2.Sıra Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü, Kültür ve İzzet Baysal Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Çaldığı her kapıda gördüğü destekten dolayı oldukça memnun olan Küpçü, Ak Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan konuları vatandaşlara anlatarak onların sıkıntılarını da dinledi.

 

"İstikrarsızlık ülkemize zarar verir"

 

Küpçü, vatandaşlarla sohbeti sırasında istikrarsızlığın ülkeye zarar getireceğini söyleyerek, “Ülkemizde istikrarsızlığa izin vermemeliyiz. Türkiye istikrarsızlıktan ve krizlerden çok çekti. Krizler her zaman Türkiye’nin önünü kesmiş, gelişme ve kalkınmamızı engellemiştir. 1 Kasım seçimlerinde milletimizin sağduyusuna inanıyorum. Halkımız Türkiye’nin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere izin vermeyecektir. Yaptığımız ziyaretler ve çalışmalar sırasında hemşerilerimizden çok yakın ve destek görmekteyiz. Hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Pakdil, “İnşallah Türkiye’yi tekrar istikrarlı bir dönemin içine götüreceğiz”

 

Fehmi Küpçü’ye İzzet Baysal Mahallesi’ndeki seçim çalışmalarında Türkiye Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil’de eşlik etti. Pakdil; “Bolu Milletvekili Adayı arkadaşlarımıza daha önce çok güzel yasama faaliyetleri sürdürdük. Yurt içinde ve yurt dışında birlikte görev yaptık. Bolu’nun çok şanslı olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü çok çalışkan ve gayretli arkadaşlarımız Bolu için aday gösterildi. 2011 yılında da yine birlikte aday olmuşlardı. Çok az bir oyla bir milletvekilliği kaybedilmişti. Şimdi basından izlediğim kadarıyla Bolu’da üç milletvekilliğini artık alabilecek durumdayız. Buda bizim için çok sevindirici. 1 Kasım seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyorlar. Çalışanın emeği zayi olmaz. Bu çalışmaların karşılığını 1 Kasım’da göreceğiz. İnşallah Türkiye’yi tekrar istikrarlı bir dönemin içine götüreceğiz. 2023, 2054 ve 2071’de ortaya koyduğumuz projeleri de arkadaşlarımız yasama meclisinde gerekli şekilde hayata geçirecek. Tüm Bolu teşkilatımıza ve adaylarımıza başarılar diliyorum. Başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. 1 Kasım akşamından itibaren yine millet ve memleket hizmetleri için çalışmaya devam edeceğiz”şeklinde konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.