VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN ÇILGIN PROJELER!

14 Ekim 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Karaçayır'da yapımı süren Olimpiyat Spor Kompleksi'nin dünyada tek olacağını söyleyerek, "Bundan sonra spor denince Bolu akla gelecek. Böyle proje dünyada yok" dedi. Başkan bir de çılgın saha projelerini açıkladı.

Bolu'yu spor kenti haline getirmeye karar veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, spor medyasıyla kahvaltıda buluştu. Bolu Belediyespor Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi'nde (BOBES) düzenlenen kahvaltıda, turizm kenti olma yolunda ilerleyen Bolu'nun spor alanlarında yapılan çalışmaları ele alındı. Karaçayır'da yapımı devam eden ve yüzde 60'lık kısmı tamamlanan Olimpiyat Spor Kompleksi Projesi'nin dünyada tek olacağını ifade eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Dünyada ilk defa böyle bir alanı biz planladık. Bolu spor kenti olacak diyorsak bunu öylesine söylemiyoruz. Bunun bir alt yapısı var. Bu proje için Karaçayır’da 2 bin 200 dönümlük bir alan planlanmış durumdayız. Amacımız ise spor denince bir olimpiyattaki akla gelen tüm branşların kamp merkezinin Bolu olması. Bunun için yaptığımız tüm çalışmaları bu bölgede topladık" dedi.

 

"SPOR KENTİ BOLU OLACAK"

 

Belediye olarak kendilerinin yaptığı ve hükümetin yaptığı çalışmaların tamamının bu bölgede yer alacağını ifade eden Yılmaz, "Mesela yeni spor salonu başladı ve bitti. Hemen yanında tam olimpik bir yüzme havuzu ihalesi de bitti ve çalışmalarına başlanacak. İnşallah bu çalışmalar tamamlandığında Bolu dünyada tüm olimpiyat sporlarının tek bir alanda yapılabileceği ilk ve tek il olacak. Bundan sonra spor denilince Bolu akla gelecek” şeklinde konuştu. 

 

400 FUTBOL, 80 GOLF SAHASI

 

Bütün projeleri sunum eşliğinde anlatan Başkan Yılmaz, bir de futbol sahası ve golf sahası müjdesi verdi. Bolu'da şuanda 400 futbol sahası ve 80 golf sahası yapabilecek alana sahip olduklarını belirten Yılmaz, "İnsanlara söyleyince uçuk geliyor. Şuanda 400 futbol sahası yapabiliriz. Golf de bir turizm sporu olduğuna göre ona da 80 saha yapabiliyoruz. Ne kadar işler yapabileceğimizi siz düşünün. Bunları söyleyince ve dünyada tek olacak deyince algılamada problem yaşıyorlar" ifadelerini kullandı. 

  • BAŞKAN'DAN ÇILGIN PROJELER!
  • BAŞKAN'DAN ÇILGIN PROJELER!
  • BAŞKAN'DAN ÇILGIN PROJELER!
  • BAŞKAN'DAN ÇILGIN PROJELER!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.