VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN KÖŞE YAZARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ...

14 Ekim 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilimizdeki yerel gazetelerde köşe yazısı yazan yazarlarla bir araya geldi. 4O’a yakın köşe yazarının katıldığı kahvaltıda Başkan Yılmaz, “Gelecek sene Bolu’da tamamlanmamış çalışma kalmayacak” dedi.

İlimizde faaliyet gösteren yerel gazetelerde köşe yazan köşe yazarları ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantıya çeşitli gazetelerden yaklaşık 40 kişi katıldı. Toplantıda konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, köşe yazarlarına belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında özellikle Bolu Belediyesi Şantiyesinden bahseden Yılmaz, son yatırımlardan sonra şantiyenin kapasitesinin 3 katına çıktığının altını çizerek; “Gelecek sene Bolu’da tamamlanmamış çalışma kalmayacak” dedi.

Yazarlarla çalışmaları yerinde inceledi  

İlk olarak Şehir içerisinde gerçekleştirilen yeni yol açımı ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, daha sonra Yılmaz’ın toplantıda üzerine çok durduğu Bolu Belediyesi Şantiyesini ziyaret etti. Başkan Yılmaz gezinin devamında, mevcut Parke Taşı Fabrikasını ve aynı alanda yeni kurulmaya başlanan yeni parke taşı ve büz fabrikasını inceledi.

850-900 bin m2 parke taşı döşedik  

Parke Taşı Fabrikası ile ilgili olarak kısa bir bilgilendirme konuşması da yapan Başkan Yılmaz; “Burada görmüş olduğumuz fabrikadan yılda ortalama 350 bin m2 parke taşı üretiyor ve bunu şehre döşüyoruz. Yeni yapılacak fabrikanın kapasitesi de 500 bin m2’dir. Bizden önceki tüm belediye başkanları döneminde Bolu’ya toplam 250 bin m2 parke taşı döşendiğini ve bizim ise yılda 850-900 bin m2’ye yakın üretim yaparak döşediğimizi söylersem aradaki akıl almaz farkı değerlendirmenizi istiyorum sizlerden. İşte biz bu fabrikalarda yaptığımız bu miktarlardaki üretim ile de seneye Bolu’da bitmemiş hiçbir yer kalmayacak diyebiliyoruz” dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.