VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜLEZ'DEN İKTİDARA SAĞLIK ELEŞTİRİSİ

13 Ekim 2015

MHP Bolu Milletvekili adayı Şükrü Gülez, sağlık alanındaki sorunlara dikkat çekerek, "Sizin sağlıkta devrim yaptık dediğiniz bu mu? Ülkeyi hasta insan haline getirdiler" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, 1 Kasım seçimleri öncesi hastaneleri ziyaret etti. Hastane çalışanları ve doktorlara bir araya gelen adaylar, daha sonra hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaret sonrası sağlık sektöründe yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Şükrü Gülez, "Bir çok sektörde olduğu gibi maalesef Ak Parti iktidarı sağlık sektörünü de içinden çıkılmaz bir hale sokmuştur. Tüm hastanelerde yapılan yandaş kayırmacılığı ve benim adamım düşüncesi hastanelerde huzuru bozmuştur. İlimizde de buna benzer bir çok sorun vardır. Görüştüğümüz bir çok sağlık çalışanı mutsuz ve huzursuz durumdadır. İnsan sağlığının söz konusu olduğu böylesine bir sektöre dahi kayırmacı düşünceyi sokarsanız hastaneler yönetilemez hale gelir" diye konuştu. 

"1 KASIM'DA KURTULACAĞIZ"

Ülkeyi hasta insana benzeten ve aylardır tartışılan İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nin tedavi görülen bir hastane olmaktan çıktığını belirten Şükrü Gülez, şöyle konuştu;

"Malesef İzzet Baysal Devlet Hastanesi artık tedavi görülen bir hastane değil, yöneticilerin makam odalarıyla keyif sürdükleri bir yer olmuş. Acil servis hizmetleri dahi verilmiyor. Köroğlu ünitesi ise yoğunluktan dolayı hizmet veremez hale gelmiş. Sizin sağlıkta devrim yaptık dediğiniz bu mu? Milli Eğitimde olduğu gibi, sağlıkta da hergün değiştirilen sistem yüzünden ne hastaner ne de eczaneler doğru düzgün çalışamaz hale gelmiştir. İnsan sağlığı üzerinden dahi rantı planlayan bu zihniyetten 1 Kasım günü inşallah kurtulacağız. Ülkemizi Osmanlı'nın son döneminde Avrupa tarafından bu topraklara yapılan 'Hasta İnsan' benzetmesi durumuna soktular. Şuanki halimizin o dönemden hiç bir farkı yoktu. Bunlarda saraylarıyla birlikte yok olup gidecekler."

3 yorum yapılmış
  • Zekai
    13 Ekim 2015 • 11:33
    Lütfen bir hastaneye ugrayin, sizi de tedavi edelim. Avrupanın sağlık reformumuzu kopyalamaya çalıştığı bir dönemde hasta olmuşsunuzdur zira.
  • AdemKOCABAScidde
    13 Ekim 2015 • 13:04
    Benim yorum cikmamis
  • ERHN
    13 Ekim 2015 • 23:48
    ÜLKEYİ BATIRIP KAÇTINIZ.MİLLET SİZİN KUALİSYON ZAMANINIZDA TARLASINI EVİNİ SATIP HASTANEDEN REHİNLİ HASTASINI ÇIKARTIYORDU..SİZ KUALİSYONDA DA BATIRDINIZ 22 BANKA BATTI SİZİN ZAMANINIZDA...UNUTULMADI. HDP YE BAKANLIK VERENDE SİZ. BAŞBUĞUN YADİĞARINI PARTİDEN ATANDA SİZ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.