VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 13 EKİM SALI

13 Ekim 2015

Bolu'da bugün vefat edenler...

1- Mengen İlçesi Çayköy Köyü Softalar Mahallesi halkından Zeki Yıldız’ın eşi,Teberikler Köyünden Ahmet Yıldız’ın kız kardeşi,Taksici Yılmaz Yıldız’ın baldızı Ceyda YILDIZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Çayköy Camii'nde kılınacak öğle ve ikindi namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

2- Kılıçarslan Mahallesi halkından Sağlık Memuru Merhum Mehmet Ali TARIMTÖRÜ'nün eşi, Mine, Melih, Merih  ve Meral TARIMTÖRÜ'nün annesi, Şükran, Sevgi, Turan SOĞANCI ve Merhum Cevat KARA'nın kayınvalidesi, Bora Emir, Baran Eren ve Arın'ın anneannesi; Şadiye TARIMTÖRÜ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Kılıçarslan Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Çampınar Köyü halkından Sabriye ASLAN'ın eşi, Hüseyin ASLAN, Bedriye GÜLER ve  Bedrettin ASLAN'ın kardeşi, Selim ASLAN ve Selin ÖZKAN'ın babası; Seyfettin ASLAN hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Çampınar Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Kastamonu Daday İlçesi halkından Şahine YANIK'ın eşi, Zeyno Gıda'nın sahibi Ufuk YANIK'ın babası, Köy Hizmetleri'nden Emekli; İsmail YANIK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.   

Cenazesi  bugün Kastamano Daday İlçe Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Kastamonu Daday Mezarlığı'na defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Hlya
    13 Ekim 2015 • 02:33
    Tüm ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. .İsmail yanık amca Mekanın cennet olsun. Yakınlarına sabırlar diliyorum :(
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.