VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ENGELLİ KADINDAN DUYGULANDIRAN İSTEK

12 Ekim 2015

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1’inci sıra Milletvekili adayı Ali Ercoşkun, babası Kore Gazisi olan bedensel engelli Melek Söğütoğlu’nu evinde ziyaret etti. Bedensel engelli genç kadın, “Ülkemizi karıştırmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Gerekirse bizi de alın askere. Yeter ki evlatlarımız ölmesin. Ne gerekirse yapmaya hazırım” dedi. Ercoşkun, engelli kadını bu sözleri üzerine duygu dolu anlar yaşadı.

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1’inci sıra Milletvekili adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmaları kapsamında Sağlık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede ev ziyaretlerinde de bulunan Ercoşkun, babası Kore Gazisi olan bedensel engelli Melek Söğütoğlu’nu ziyaret etti. Engelli kadın, “Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza da söylediklerimi iletin. Ülkemizi karıştırmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Gerekirse bizi de alın askere. Yeter ki evlatlarımız ölmesin. Ne gerekirse yapmaya hazırım” dedi.

“BU TOPRAKLARDA BİR TEK TERÖRİST KALMAYACAK”

Ercoşkun, Melek Söğütoğlu’nun bu sözleri karşısında duygulanırken, “Allah’ın izni ile birlik ve beraberliğimizin bozulmasına fırsat vermeyeceğiz. Bu topraklarda bir tek terörist kalmayıncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.