VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 12 EKİM PAZARTESİ

12 Ekim 2015

Bolu'da bugün vefat edenler.. Rahmet diliyoruz...

Seben Çeltikdere Köyü halkından Hasan Akbıyık’ın oğlu, Fehmi, Cemil, Hasan, Ziya ve Ümmühan Akbıyık’ın kardeşleri, Şehit Sami Akbıyık’ın ağabeyi, Seben Nüfus Müdürlüğü çalışanlarından; Yücel AKBIYIK Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Fatih Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Seben Mezarlığı’nda defnedilecektir.

 Tekkedere Köyü halkından Merhum Emine Gökmen 'in eşi, Ayşe Öztürk, Gülizar Gökmen ve Döndü Çaylakoğlu'nun babası; Recep Gökmen Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekkedere Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.

Sümer Mahallesi halkından  Merhum Muhsine Gökdemir'in eşi, Abdullah Gökdemir'in abisi, Dursun ve Saliha Gökdemir'in babası; Emrullah Gökdemir Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi  bugün Ömerler Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.

Köroğlu Mahallesi halkından Merhum Cafer ve Naile Özer'in oğlu, Reşide Özer'in eşi, Sare , Zeynep, Numan ve Ayşe Özer'in babası; Emekli Başkomiser; Nuri Ahmet Özer Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.