VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN İŞÇİNİN CANINI KURTARDI!

10 Ekim 2015

Bolu'nun Gerede ilçesinde maddi imkansızlıklar nedeniyle bunalıma giren işçi, 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İşçiyi, çatıya çıkan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ikna etti.

 

HABER: MURAT ÇELİK

 

Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın çatısında yaşandı. Kastamonu'dan çalışmak için Gerede ilçesine gelen Mehmet H. (28), maddi imkansızlıklar yaşayınca bunalıma girdi. 5 katlı bir binanın çatısına çıkan işçi, yola kiremit fırlatarak bağırmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan ekipler şahsı ikna etmek istedi ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine devreye giren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 28 yaşındaki işçiyi ikna etmek için çatıya çıktı. Uzun süre işçiyle konuşan Allar, kendisine destek vereceğini ve imkan sağlayacağını söyleyerek işçiyi intihar girişiminden vazgeçirip çatıdan indirdi. 

 

Olayın ardından ilk ifadesi alınan şahsın epilepsi hastası olduğu, bir süre önce çalışmak için Kastamonu'dan Gerede'ye geldiği öğrenildi. Eşinin Kastamonu'daki bir hastanede tedavi gördüğünü ve maddi sıkıntılar çektiğini söyleyen işçinin, bu yüzden bunalıma girdiği anlaşıldı. Mehmet H., daha sonra bileti alınarak Kastamonu'ya gönderildi. 

  • BAŞKAN İŞÇİNİN CANINI KURTARDI!
  • BAŞKAN İŞÇİNİN CANINI KURTARDI!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.