VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÜPÇÜ YİNE TANJU ÖZCAN'A VURDU!

9 Ekim 2015

AK Parti Bolu Milletvekili ve 2’nci sıra adayı Fehmi Küpçü, kendisini eleştiren CHP'li Tanju Özcan'a yüklenerek, “Bize icraat lazım, icraat. Tanju Özcan Bolu ve ilçeleri için ne yaptığını anlatsın. Boş keseden sallamayı bıraksın. Lafla sözle insanların gözünü boyamaktan başka işi yok” dedi.

1 Kasım erken seçimleri öncesi Bolulu vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden AK Parti Bolu Milletvekili ve 2’nci sıra adayı Fehmi Küpçü, Sağlık Mahallesi’ni gezdi. Ülkede yaşanan istikrarsızlıktan vatandaşın AK Parti iktidarı ile kurtulacağını söyleyen Küpçü, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a sert sözlerle yüklendi. Yaptığı tüm ziyaretlerde vatandaşların tek başına iktidar istediğini gördüklerini söyleyen Fehmi Küpçü, “Milletimiz kriz ve istikrarsızlık istemiyor. Sayın Başbakanımız seçim beyannamemizi açıkladı. AK Parti olarak 14 yıldır hangi sözleri verdiysek çok şükür tuttuk. Hangi vaatlerle halkımızın karşısına çıktıysak yerine getirdik. Halkımız AK Parti’nin verdiği sözlere itibar ediyor” diye konuştu.

 

“BİZE İCRAAT LAZIM İCRAAT”

 

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ı sert sözlerle eleştiren Fehmi Küpçü, “Kıymetli hemşerilerimize sormak istiyorum. Seneler sonra CHP Bolu’da ilk kez milletvekili çıkarttı. Bu arkadaş 4 yıl boyunca mecliste milletvekili olarak görev yaptı. Peki Bolu için elle tutulur ne yaptı? Meclis kürsüsünden önerge vermekle, hükümetimiz tarafından yapılan çalışmaları eleştirmekle, yapılan çalışmaları engellemek için sürekli mahkemelere başvurmakla bu işler olmaz. Bize icraat lazım, icraat. Muhalefet milletvekili Bolu halkına, Bolu ve ilçeleri için ne yaptığını anlatsın. Lafla sözle insanların gözünü boyamaktan başka işi yok. Yaptığı icraatlardan bahsetsin" şeklinde konuştu. 

2 yorum yapılmış
  • SleymanMETE
    9 Ekim 2015 • 12:18
    BURAK COPU EVİNE ALMASIN KİMSE !
  • celal
    10 Ekim 2015 • 10:00
    Bizim bolulular olarak istanbulda bir sıkıntımïz olduğu zaman tanju beyi ararız fehmi küpçü yü seçimden seçime görüyoruz Bize içraat lazım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.