VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İDDİALI KONUŞTU!

9 Ekim 2015

Dörtdivan’da seçim çalışması yapan CHP Bolu Milletvekili ve 1.Sıra adayı Tanju Özcan, yine bombayı patlattı. Özcan, CHP’nin iktidar olması durumunda bakanlığa talip olduğunu söyledi.

CHP Bolu Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Tanju Özcan, 3. Sıra Adayı Elfaz Temiz ile birlikte seçim çalışmasına Dörtdivan’da devam etti. Adaylara partililer de eşlik etti. Dörtdivan’da kahvehanelerde konuşan CHP’li Özcan, ilçenin tüm sorunlarını muhalefet milletvekili olarak Ankara’ya ilettiğini söyledi. Buradaki konuşma sırasında bombayı da patlatan Özcan, “Ben muhalefet milletvekili olarak Ankara’ya Dörtdivan’ın bütün sorunlarını taşıdım. Dörtdivan’ın açılmayan Orman İşletme Müdürlüğü, elektrik verilmeyen yaylaları, suyu verilmeyen köyleri, 14 köyün sorunlarını ilettim. Dörtdivan’da işsizlikle ilgili sorunlarınızı anlattık. Orman köylüsünün sorunlarını dile getirdik. Bizden sonra MHP’nin değerli adayı gelecek, ondan sonra AK Parti’nin 3. Sıra adayı gelecek Bakan yardımcısı. Fatih Bey 2011’de seçilemedi, Bakan Yardımcısı oldu. Şükrü Bey milletvekilliğine aday, ben zaten milletvekiliyim. Ben milletvekilliğine veya bakan yardımcılığına talip değilim. Ben Türk Cumhuriyeti Bakanlığına talibim öncelikle Bolu’ya hizmet etmek için, Dörtdivan’a hizmet etmek için. O yüzden sizden destek bekliyorum” diye konuştu.

 

“KİMSEYE HANGİ PARTİYE OY VERDİĞİNİ SORMADIM”

 

Kimseye bugüne kadar hangi partiye oy verdiğini sormadığını söyleyen Tanju Özcan, “Beni arayan, gelen hiç kimseye ben ‘Sen hangi partiye oy verdin?’ diye sormadım. Gücümüz yettiğince yardımcı olmaya çalıştık, uğraştık. Şimdi bu sorunları çözmek için Dörtdivan’ın sorunlarını çözmek için sizden daha güçlü bir destek istiyorum. Dörtdivan için çalışanla Dörtdivan’ın sorunlarını görmemezlikten gelenleri vicdanınızda ayırmanızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.  

1 yorum yapılmış
  • Erol
    9 Ekim 2015 • 10:57
    Sana değil bakanlık oy verenlere sasarim ha chp ha hdp biz ülkemizi seviyoruz. Kolkola gezdiklerini belli. Yalan ve iftira üzerine siyaset olmaz artık bolu halkı yemez.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.