VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

550 BİN TL'LİK VURGUN!

9 Ekim 2015

Türkiye'nin birçok ilinde sahte çekler düzenleyip 550 bin TL'lik vurgun yapan iki şahıs, Bolu polisinin düzenlediği operasyonla suçüstü yakalandı.

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

 

Edinilen bilgiye göre, N.Ö. ve S.C., sahte çekler düzenleyip tücaret yapmaya başladı. Büyükbaş hayvan, otomobil, zirai ürün ve iş makinesi gibi birçok ürünü ticaret yoluyla pazarlayan iki şahıs, İzmit ve Antalya başta olmak üzere bazı illerde büyük vurgunlar yaptı. Büyükşehirlerde vurgunu tamamlayan iki şahıs, daha sonra Bolu'ya geldi. Bolu'da hayvan alımı yaptıkları sırasında polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan N.Ö. ve S.C., gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan şahısların çok sayıda nitelikli dolandırıcılık ve belgede sahtecilikten dosyaları olduğu ve 550 bin TL'lik vurgun yaptıkları ortaya çıktı. İki şahıs emniyetteki ifadelerinin ardından Bolu Adliyesi'ne sevk edildiler. 

  • 550 BİN TL'LİK VURGUN!
  • 550 BİN TL'LİK VURGUN!
1 yorum yapılmış
  • DOGRUVEMERT
    11 Ekim 2015 • 09:22
    İNSANLARI LEKEMEK İFTİRA VE YALAN HABER YAZMAK BU KADAR BASİTMİ HİCMİ VİCADAN DOĞRULUK YOK SİZ GAZETECİLERDE İNSANLARIN GURURUNLA OYNUYOSUNUZ YALAN YANLIS YAZIYOSUNUZ İFTİRA ATDIĞINIZ N Ö VE S C Yİ DİNLEDİNİZMİ COK SAYIDA SABIKASI VAR DİYOSUNUZ ACABA TEK BİR TANE VARMI BEN SÖYLİM BİR TANE SABIKA SI YOK BU İNSANLARINDA TIPKI SİZLER GİBİ GURURIDA SEREFİDE VAR SİZ BU HABERİ ABARTAARAK VE YALANLARINIZLA LEKELİYOSUNUZ HABER ANLAYISINIZ BUMU YALAN HABER YAPMAKMI HAY
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.