VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

8 Ekim 2015

CHP Bolu Milletvekili ve 1’nci sıra adayı Tanju Özcan, “Sizlere bir söz vermiştik. Ne dedik, emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz, Asgari ücreti 1500 TL’ye çıkartacağız, taşeron işçilerini kadroya alacağız, köylümüze ucuz mazot vereceğiz” dedi.

1 Kasım seçim çalışmalarına devam eden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Yeniçağa’da Milletvekili 2.sıra adayı Burak Cop, Milletvekili 3.sıra adayı Elfaz Temiz e partililerle seçim çalışmalarına devam etti.

“NEDEN SEÇİME GİDİYORUZ”

Tanju Özcan gazetecilere yaptığı açıklamada, “Biz buraya niye geldik? Niye seçime gidiyoruz? 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümet kurulamadı. Çünkü bizim Reisi Cumhurumuz seçim sonuçlarını beğenmedi. Meclisi feshedip ‘Yeniden seçime gidin’ dedi. İşte biz bunun için seçime gidiyoruz” dedi.

 “REY İSTEMEYE GELDİK”

Tanju Özcan, “İlçelerde, sokaklarda geziyorum. Şunu fark ettim.  Reisi Cumhurdan başka seçim isteyen yok. Vatandaşa sorduğunda keşke seçim olmasaydı, diyor. Ben de diyorum. Keşke seçim olmasaydı. Keşke bu seçime harcayacağımız paraları esnafımızla, köylümüzle paylaşsaydık Türkiye olarak. Keşke ikinci bir seçim için milletin kaynakları harcanacağına milletin menfaatine harcansaydı. Ama takdir Cumhurbaşkanındaydı. Seçime gideceksiniz. dedi. Biz de geldik. 1 Kasım’da Memleketin hayrı için, milletin bekası için sizden destek istemeye geldik. Rey istemeye geldik” şeklinde konuştu.

“VAADİMİZİ UNUTMAYIN ANLATIN”

Cumhuriyet Halk Partisinin seçim vaatlerini anlatan Özcan; “Sizlere bir söz vermiştik. Ne dedik, emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz, Asgari ücreti 1500 TL’ye çıkartacağız, taşeron işçilerini kadroya alacağız, köylümüze ucuz mazot vereceğiz. Bu sözlerimizin arkasındayız. Buna ek olarak ta orman köylüsüne vaadimiz var. Her köyden her haneden bir kişiyi Orman Genel Müdürlüğü’nün çalışanı yapacağız. 1500 TL asgari ücret alacak, primleri de devlet tarafından karşılanacak. Tıpkı Orman Muhafaza Memurları gibi ormanın memuru olacak. Yasal süresi dolunca da emekli olacak. Bunun sonucunda insanlar köylerden ilçelere ve illere göçmek zorunda kalmayacak, göç engellenecek. Bu vaadimizi unutmayın her yerde anlatın.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.