VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METİN'DEN CHP VE HDP'YE AŞKLI BENZETME

8 Ekim 2015

AK Parti Bolu 3. sıra milletvekili adayı Fatih Metin, “CHP, HDP ile kol kola yürüme aşkına tutulmuşken AK Parti olarak büyüyen Türkiye’nin önünün kesilmemesi için milletimizle buluşmaya devam ediyoruz. Çok şükür milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında” dedi.

Seçim çalışmalarına Bolu’nun Seben ilçesinde devam eden Fatih Metin’e Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özçelik ve çok sayıda partili eşlik etti.

Fatih Metin, CHP ve HDP’ye yüklenerek, “CHP, HDP ile kol kola yürüme aşkına tutulmuşken AK Parti olarak büyüyen Türkiye’nin önünün kesilmemesi için milletimizle buluşmaya devam ediyoruz. Çok şükür milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında. Halkımız sadece ve sadece konuşan, iftira atan ve polemiklerden beslenen siyaset anlayışına geçit vermemeli.  İcraata oy vermeli. İnanıyorum ki ben vatandaşlarımız icraata destek verecekler ve Bolu’da 3-0’ı yapacağız. Bundan hiç şüphem yok” dedi.

CHP’NİN KAPILARI KAPALI

Fatih Metin Seben ziyaretinde ilginç bir olay yaşandı. CHP İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyareti yapmak isteyen Fatih Metin, kapıların kapalı olduğunu görünce, “Allah’a şükür buradan da belli AK Parti çalışıyor, CHP yatıyor. 3-0 inşallah” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.