VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAROT TERMAL'DEN İKİNCİ DEV PROJE

8 Ekim 2015

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi’nde Sarot Şirketler Grubu tarafından yapılan Sarot Termal Vadi Devre Mülk ve Tatil Köyü hizmete girerken, firma bu kez de Mudurnu’nun Dolayüz Köyü Akbaşlar Mahallesi’nde Dünya’nın dört bir yanından Arap turistleri Bolu’ya çekecek 2 bin 500 adet villa projesini hizmete sokmaya hazırlanıyor. Sarot Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Yerdelen, “Projemiz büyük bir hızla devam ediyor. Söz verdiğimiz süre içersinde projemizi tamamlayıp müşterilerimize teslim edeceğiz. Dubai’den, Arabistan’dan binlerce kişiyi buraya getireceğiz. Bolu’ya Ortadoğu’da çok seçkin bir yere getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Mudurnu’nun Taşkesti Beldesi’nde Sarot Şirketler Grubu tarafından hizmete açılan tatil köyü ve devre mülklerden sonra firma bu kez de Dünya’nın dört bir yanında Arap turistleri Bolu’ya çekecek 2 bin 500 villanın yer alacağı dev projeye start verdi. Burj El Babas Termal Tatil Köyü’ne Kuveyt ve Arabistan’daki zengin turistler büyük rağbet gösteriyor.    

LÜKS DAİRELER VE YAŞAM ALANLARI

Sarot Gurubu yatırımlarında otel konforu, lüks daireleri, sosyal kompleksi ve insanların hizmetine ücretsiz sunulan açık kapalı yüzme havuzları, özel aile havuzları, saunalar, türk hamamı, buhar odası, fitnes salonları ve diğer özel aktiviteleri adeta gelenek haline getirdi.

BOLU’YU ORTADOĞU TURİZMİNE AÇTILAR

Projenin tanıtımı Ortadoğu ülkelerinde büyük bir organizasyon içinde gerçekleştiriliyor. Firma yetkilileri Ortadoğu’da tüm ülkelerde projenin tanıtımını yaparak alıcıları Mudurnu’ya kadar getirip tanıtım yapıyorlar. Proje tamamlandığında Bolu’ya Ortadoğu’dan turist akacak.

BÖLGEDE İŞSİZLİK KALMAYACAK

Sarot Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Yerdelen, “Proje tamamlandığında tüm iş gücü bölge insanından sağlanacak. Burada çalışacak elemanların eğitimi de yine tarafımızdan verilecek. Bu noktada iş istihdamı noktasında çok büyük bir hizmet getirdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

“ YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK”

Mehmet Emin Yerdelen, “Projemiz büyük bir hızla devam ediyor. Söz verdiğimiz süre içersinde projemizi tamamlayıp müşterilerimize teslim edeceğiz. Burada hedef kitlemiz özellikle Araplar. Ortadoğu’da büyük bir tanıtım ve pazar organizasyonumuz var. Dubai’den, Arabistan’dan binlerce kişiyi buraya getireceğiz. Bolu’ya Ortadoğu’da çok seçkin bir yere getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 

3 yorum yapılmış
  • TomrisUla
    8 Ekim 2015 • 07:40
    Yakında villaları ekmek , su niyetine yersiniz. Kesin Ormanları, bakalım hangi Suları akıtacaksınız Termalleriniizde, villalarınızda Tarım Ülkesi Türkiye::;)))))
  • isml
    8 Ekim 2015 • 06:04
    getirin getirin yakında turistten kendımıze yatacak yerımız kalmayacak
  • tunca
    8 Ekim 2015 • 23:40
    2500 villa az la mudurnu zaten 5000 nüfuslu.bu ne içiyorsa desinde bizde kullanam
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.