VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'YE SERT ELEŞTİRİLER YÖNELTMİŞ

8 Ekim 2015

CHP 2. sıra Bolu Milletvekili adayı Burak Cop’un geçtiğimiz yıl ÖDP Şişli Belediye Meclisi’ne aday olduğu yerel seçimlerde CHP’yi yerden yere vuran ve HDP’li bir belediye başkan adayına övgüler yağdıran açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Cop’un terör örgütü diyemediği PKK’ya yönelik tespitleri ve HDP’nin Şişli Belediye Başkan adayına oy istemesi hayretler içinde okunacak cinsten…

Haber: Oğuz AKYÜZ

CHP Bolu Milletvekili adayı Burak Cop geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimler öncesinde bir internet sitesine verdiği röportajda, CHP’nin politikalarını yerden yere vuruyor. O dönem ÖDP’den Şişli Belediye Meclisi’ne aday olan Bırak Cop, kendisiyle yapılan bir röportajda, “Türkiye’yi bir sol dalga bekliyor, bu benim şahsi görüşüm. CHP’nin de git gide sağa çektiği, CHP liderinin seçim otobüsünde bozkurt işaretiyle kalabalığı selamladığı bir dönemde tüm eşitlikçi, özgürlükçü, sol, demokrat güçlerin derlenip bir araya gelmesi gerekiyor” ifadelerini kullanmış.

HDP’Lİ ADAYI OY İSTEMİŞ

“HDP'nin seçim stratejisini sorduğunuzda söylemeyi unuttum. ÖDP, belirli bir başkan adayını desteklemediği yerlerde yurttaşlara şu kriterlere sahip adaylara oy vermeleri çağrısında bulunuyor: Kamucu, özgürlükçü, bağımsızlıkçı, ekolojist, cinsiyetçiliğe karşı, kentin doğal ve kültürel zenginliklerinin rantçı yağmasına karşı duran, laiklikten ve Kürt sorununa demokratik çözümden yana adaylara oy çağrısında bulunuyoruz. Şişli ilçesinde bu kriterlere en uygun aday HDP adayı Ayşe Berktay gibi görünüyor.”

“ABDULLAH ÖCALAN, BESE HOZAT, RIZA ALTUN GİBİ PKK LİDERLERİ”

“Lakin şunu belirtmeden de geçemeyeceğim. HDP, Kürt hareketinin ihtiyaçları doğrultusunda kurulmuş, onun yörüngesinde bir koalisyon. Abdullah Öcalan, Bese Hozat, Rıza Altun gibi PKK liderleri çözüm sürecini sabote etmek isteyen güçler arasında "Rum lobisi"ni, "Ermeni lobisi"ni sayarken HDP yönetimi buna karşı güçlü bir ses çıkaramadı. Anca yarım ağızla bir açıklama yaptılar.”

 

2 yorum yapılmış
  • Emre
    8 Ekim 2015 • 00:14
    Yazık günah utanmadan bide cikio sokaklara oy istemesin CHP yede yazıklar olsun aday gösterdiği insana bak
  • Faruk
    8 Ekim 2015 • 10:20
    Meyve veren ağaç olduğu için kötüleyin bakalım.Başarılı olması işinize gelmiyor tabi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.