VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ ERCOŞKUN DURMAK BİLMİYOR

7 Ekim 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili ve 1'inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, “Seçim beyannamemiz emekli vatandaşlarımız arasında büyük sevinçle karşılandı. Ev sahibi olamamış emeklilerimizi 250 lira taksitle ev sahibi yapacağız” dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili ve 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, 1 Kasım’a sayılı günler kala seçim çalışmalarını Aşağısoku ve Yukarısoku Mahalleleri ile Karaköy TOKİ Konutları’nda sürdürdü. Ercoşkun, seçim çalışmaları kapsamında günün ilk durağında, çocukluk yıllarının geçtiği ve ilkokulu okuduğu Yukarısoku Mahallesi’ni ziyaret etti. Seçim gezisinde adeta zaman yolculuğuna çıkan Ercoşkun, çocukluğunda komşuluk yaptığı vatandaşlarla bir araya geldiği buluşmalarda duygulu anlar yaşadı.

 

“YEDİGÖLLER’DE ÇEVREYE DUYARLI ÇALIŞMALAR YAPTIK”

 

Yedigöller Milli Parkı'nda yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Ali Ercoşkun, "Yedigöller artık Bolu’nun dünyaya açılan bir markasıdır. Yedigöller’de çevreye duyarlı şekilde hayata geçirilen çalışmalarımızla, doğa harikası bölgeye elektrik hattı çektik. Yollarını sıcak asfaltla tanıştırdık. Yedigöller’i şehir dışından görmek üzere gelen konuklarımız yollarla ilgili şikayette bulunuyordu. Hatta Bolu’da yaşayan birçok insan Yedigöller’i hayatlarında görmemişlerdi. Yapılan çalışmalarla inşallah Yedigöller’i herkesin istifadesine sunmuş olduk” diye konuştu. 


 
“EMEKLİLERİMİZ ÇOK MEMNUN”

 

Yukarısoku ve Aşağısoku mahallelerindeki seçim çalışmalarının ardından Karaköy TOKİ Konutları’na giden Ercoşkun, vatandaşlarla kucaklaştı. Emeklilere büyük müjde veren Ali Ercoşkun, "Başbakanlığımızın tüm ülke genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerin bir ayağı olarak kentimizde hayata geçirilen Karaköy TOKİ Konutları’nı ziyaret ettik. TOKİ yatırımlarımızın Bolu’nun her köşesinde, Pazarköy’dan Mengen’e, Yeniçağa’dan Mudurnu’ya, Göynük’ten Seben’e kadar her yerde yapıldığını görebiliyoruz. Sayın Başbakanımızın seçim beyannamesinin emeklilere yönelik bölümündeki açıklamalarında, 250 TL taksit ve 240 ay vadeli TOKİ müjdesinin büyük bir memnuniyetle karşılandığını gözlemledik. TOKİ’nin mevcut çalışmalarının ve yeni dönem uygulamalarının Bolu’da yine üst düzey gerçekleşebilmesi için çok daha kuvvetli şekilde gayret edeceğiz. Ve Bolu’yu bu manada ileri götürmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

  • ALİ ERCOŞKUN DURMAK BİLMİYOR
  • ALİ ERCOŞKUN DURMAK BİLMİYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.