VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 3 EKİM CUMARTESİ

3 Ekim 2015

Bolu'da bugün vefat edenler.. Rahmet diliyoruz...

1- Kıbrıscık Kızılcaören Köyü halkından Merhum Şevket Gülen’in eşi, Raşit Rüştü, İsmail, Halit ve Cengiz Gülen, Hatice Akın ve Fadime Altındağ’ın anneleri; Ayşe GÜLEN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı’nda defnedilecektir.

 2- Mudurnu halkından Semiha Başarmutçu'nun eşi, Mali Müşavir Murat Başarmutçu, Nadire Çilingir ve Nilgün Durduoğlu'nun babası, emekli Orman işletmesi veznedarı; Muhsin BAŞARMUTÇU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Saygılı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Karamanlı mahallesi halkından Hikmet Diniz'in eşi, Fatma Argat, Serhat Diniz'in babaları, Ferudun Argat, Suhal Diniz'in kayınpederi, Bensu ve Begüm Diniz'in dedesi, Fikriye Argat, Macide Mülayim'in dünürü, Matematik Öğretmeni Ferhat DİNİZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Karamanlı Mahallesi'ndeki evinden alınarak Yeşil Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Kaynaşlı Yeşiltepe Köyü halkından Şaban, Ercan, Erkan, Cüneyt, Fadime, Ümmühan, Nebahat, Sebahat, Emine, Zeynep ve Aysel'in babaları, Necip KABACI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kaynaşlı Yeşiltepe Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Salıbeyler Mahallesi halkından Hüseyin Özkan ve Emine Aktürk'ün babaları, Vahdet, Vedat Özkan, Fatma Ayvaz, Hüseyin, Abdurrahman, Ahmet ve Meliha Aktürk'ün dedeleri, Fettah ÖZKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Salıbeyler mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezalığına defnedilecektir.

 6 - Çaydurt Yuva Köyü halkından Mehmet Yaman'ın eşi, Nuri Özcan, Yasemin Karakaya, Raci ve Oktay Yaman'ın anneleri, Melek YAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yuva Köyü Camii'nde klınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

7- Sümer Mahallesi halkından Emrullah Gökdemir'in eşi, merhum Niyazi Çamlı ve Nadire Yılmaz'ın kardeşi, Dursun ve Saliha Gökdemir'in annesi; Muhsine GÖKDEMİR Hak'kın rahmetine

Cenazesi bugün Ömerler Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.