VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CÜNEYT KARAKUŞ MAÇ SONUNDA KONUŞTU

2 Ekim 2015

Boluspor’un başına geldikten sonra biri kupadan olmak üzere 3 galibiyet alan Teknik Direktör Cüneyt Karakuş, “Bu galibiyetin bir geri dönüş olduğunu düşünüyorum. Açıkçası geri dönüş olduğunu düşünüyorum. Son dakikada kaybettiğimiz puanları geri almaya başladık. Bu durum sevindirici” dedi.

Haber: Oğuz AKYÜZ

“BAŞARDIĞIMI İÇİN MUTLUYUM”

“Boluspor’un kazanmaya ihtiyacı olduğu bir haftaydı. Kazanmaya kupa maçıyla başladık. Peşinden Şanlıurfaspor maçında iyi futbolla kazandık ve bu hafta da 1461 Trabzonspor maçında son dakikada gelen golle kazanmayı başardık. Bir geri dönüş olduğunu düşünüyorum. Açıkçası geri dönüş olduğunu düşünüyorum. Son dakikada kaybettiğimiz puanları geri almaya başladık. Bu durum sevindirici.  Göreve geldiğimden bu yana iç sahada kazanmamız gerektiğini oyuncularıma aşıladım. Bunu başardığımız için mutluyum.”

“OYUNCULARIM ELİNDEN GELENİ YAPTI”

“Maçın ilk devresinde az pozisyon da olsa bir şekilde oyuncularım maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. İkinci devrenin başlamasıyla belirgin şekilde rakip sahada oynamaya başladık. Daha önce gol bulsaydık daha farklı olabilirdi. Rakibimiz ikinci yarının 10 dakikasından sonra oyundan düştü. Daha zor bir maç olacağını düşünüyordum. Çünkü rakibimiz deplasmanda 3 maç kazanmış genç bir takım.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.