VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN CHP'Lİ ÜYEYE SERT TEPKİ

2 Ekim 2015

Bolu Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında gergin anlar yaşandı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, salona girdiğinde CHP’li üyelerin olduğu bölüme giderek tokalaşmaya başladı. CHP’li üye Erkan Gürkan Başkan Yılmaz’a elini uzatmadı. Yılmaz, olaya sert tepki göstererek, “Meclis üyeleri, Bolu’nun meselelerini takip edeceklerdir. Eğer özel işlerinizi takip edecekseniz meclis üyesi vasfını kullanmayacaksın. Bunu kullanarak iş takibi yapmana engel olduğumuz için elini uzatmıyorsan sen bilirsin. Biz gerekli tedbiri alırız. Ancak kimseye Bolu halkını temsil eden başkana da terbiyesizlik yaptırmam” dedi.

Bolu Takip Gazetesi’nden Hakan Aydın’ın haberine göre, Ekim ayı ilk toplantısı Bolu Belediye Meclis toplantı salonunda AK Parti, CHP ve MHP’li üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı öncesi her zaman olduğu gibi meclis üyeleri, daire müdürleri ve basın mensuplarıyla tokalaşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP’li Meclis üyesi Erkan Gürkan’ın tavrı sonrası adeta çılgına döndü.

BAŞKAN YILMAZ’A ELİNİ UZATMADI

İlk önce CHP’li Meclis üyelerinin oturduğu kısımdan tokalaşmaya başlayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Erkan N. Gürkan’a elini uzattı. Gürkan’ın elini uzatmaması üzerine eli boşta kalan Başkan Yılmaz, duruma sert tepki gösterdi. Toplantıya katılanların ilk başta ne olduğunu anlamazken, Gürkan’ın elini uzatmadığı anlaşıldı.

“HİÇBİR MECLİS ÜYESİNE İŞ TAKİPÇİLİĞİ YAPTIRMAM”

CHP’li Meclis üyesine sert tepki gösteren Başkan Yılmaz, “Bolu halkını temsil eden başkana kimse terbiyesizlik yapamaz. Buna müsaade etmem. Ama sen niye böyle yapıyorsun; Meclis üyeliği için seçildiğin makamı iş takipçiliği için kullanmana izin vermediğimiz için. Büyün meclis üyelerine söylüyorum. Bizler iş takipçiliği için değil Bolu’nun sorunlarını çözmek için seçildik. Kimse iş takipçiliği yapamaz. Buna izin vermem” dedi.

“BAŞKANIM ÖZEL GÖRÜŞELİM”

Başkan Yılmaz’ın tepkisine devam etmesi üzerine oturduğu yerden cevap veren CHP’li Meclis üyesi Gürkan, “Başkanım, size yanlış bilgi veriyorlar. İsterseniz size özel olarak bilgi verebilirim” diye konuştu.

“SÖYLEYECEĞİN BİRŞEY VARSA HERKESİN İÇİNDE SÖYLE”

Gürkan’ın özel görüşelim demesi üzerine daha fazla sinirlenen Başkan Yılmaz, “Bizim özel görüşmemiz olmaz. Varsa söyleyeceğin bir şey burada Meclis salonunda, herkesin içinde söyle” diyerek tepkisini sürdürdü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.