VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN MAHALLE MUHTARLIKLARINA JEST!

2 Ekim 2015

Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, mahalle muhtarlıklarına ilan panosu ve bulundukları mahallenin haritalarını hediye etti. Panolar ve haritalar, muhtarlık binalarına belediye ekipleri tarafından asıldı.

Mahalle muhtarları ile Bolu Belediyesi arasındaki iletişimin daha güçlü olması ve mahallelerdeki sorunlara bir an önce müdahale edilebilmesi amacıyla belediye bünyesinde kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, muhtarlık binalarına asılmak üzere mahalle muhtarlarına ilan panosu ve mahalle haritası hediye etti. Muhtarlarla gerek toplantılar gerekse ziyaretler gerçekleştirerek sürekli iletişim içerisinde olduklarını belirten Muhtarlık İşleri Müdürü Hayri Mısırlıoğlu, belediyenin mahallelerden ve vatandaşlardan haberdar olabnilmek için muhtarlıkların büyük önem taşıdığını söyledi.

 

Mahalle muhtarlıkları için yapılan çalışmaları değerlendiren Mısırlıoğlu, "Bu sebeple daha iyi hizmet verebilmek adına muhtarlarımızla daha güçlü bir iletişim içerisinde bulunmak için müdürlüğümüzü kurduk ve çalışmalarımızı yoğun tempoda gerçekleştiriyoruz. Bugünde muhtarlarımıza bulundukları mahallelerin haritalarını ve muhtarlık binaları için ilan panosu hediye ettik. Tüm amacımız vatandaşlarımıza daha iyi ve hızlı hizmet vermektir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.