VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 02 EKİM CUMA

2 Ekim 2015

Bolu'da bugün vefat edenler... Rahmet diliyoruz

1- Musluklar Köyü halkından Merhum Dursun ÇELİK'in eşi, Muharrem ÇELİK, Hatice SARIKAYA, Lütfiye SARIKAYA ve Nigar BAKSI'nın annesi; Ayşe ÇELİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Musluklar Köyü Yukarı Mahalle Camii'de kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Emekli Öğretmen Fatma AKGÜL'ün eşi, Barış ve Yeşim AKGÜL'ün babası, Merhum Balıkcı Mehmet CESUR'un damadı, Hüdaverdi ve Hakkı AKGÜL'ün abisi, Yukarı Çarşı Esnaflarından; Mustafa AKGÜL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Borazanlar Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Borazanlar Mahallesi halkından Merhum Abdullah SONER'in eşi, Necip SONER ve Nermin ÖZEKMEÇİ'nin annesi, Ahmet ve Mürvet CAN'ın kızları; Müveddet SONER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Borazanlar Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Tekkedere Köyü halkından Hamide CEYLAN'ın eşi, İsmail, Ali, İrfan CEYLAN ve Hicran ÖZÇAKIR'ın babası; Mehmet CEYLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Aşağısoku Mahallesi Hacınakkaş Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

5 - Gerede ilçesi Ulaşlar Köyü Işıklı Mahallesi halkından Merhum Hacı Yunus Demir'in oğlu, Tahsin Demir'in kardeşi, Yücel, Yüksel ve Yunus Demir'in babaları; Cevat DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yeni Camii'de kılınacak Cuma ve cenaze namazından sonra Ulaşlar Köyü Işıklı Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.