VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ VE CHP'DEN ORTAK KARAR

29 Eylül 2015

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1’nci sıra adayı Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili ve 1’nci sıra adayı Tanju Özcan ve AK Parti 3’üncü sıra milletvekili adayı Fatih Metin Köroğlu Televizyonu’nda karşılaştılar. Kahkahaların havada uçuştuğu sohbette, 3 siyasi seçimler öncesinde caddelerin bayraklarla donatılıp görüntü ve gürültü kirliliği yaşanmaması için ortak hareket etme kararı aldılar.

KÖROĞLU TV’DE 3’Ü BİR ARAYA GELDİ

Köroğlu Televizyonu Sorumlu Müdürü Rasim Özdemir ile birlikte gündeme dair sohbet eden 3 siyasi, bugüne kadar zıt görüşlere düştükleri pek çok konunun aksine bir konuda hem fikir oldular.

ÖZCAN İL BAŞKANLARINA ÇAĞRIDA BULUNDU

CHP Milletvekili Tanju Özcan, sokaklarda görüntü kirliliği yaşanmaması ve şehitlerimizin anısına saygılı bir seçim atmosferi yaşanması için tüm siyasi partilerin il başkanlarına bu düşünceye destek vermeleri çağrısında bulunduğunu söyledi.

 ÇEVRE KONUSUNDA HEMFİKİR OLDULAR

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun da muhalefet partisi milletvekili Tanju Özcan’a desteğinden ötürü teşekkür ederek, görüntü ve gürültü kirliliği oluşmaması yönünde böyle bir çalışmanın yapılmasında ortak hareket edilmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu kaydetti.

BAŞBAKAN İSTEMİŞTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun aday tanıtım toplantısında tüm partilere erken      seçimde cadde ve sokakların bayraklarla donatılmaması, görüntü ve gürültü kirliliğine sebep olunmaması için çağrıda bulunmuştu.

 

2 yorum yapılmış
  • Exc
    29 Eylül 2015 • 11:55
    Sonunda sevindirici bir haber.
  • krolunundiyarndanilhamialtay
    29 Eylül 2015 • 08:57
    evet güzel bir karar işin ekonomik boyutunun düşünülmeside gerekir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.