VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞARET DİLİYLE DERDİNİ ANLATTI

29 Eylül 2015

Bolu’da bir sağır ve dilsiz 3 kişi tarafından tecavüze uğradığını iddia eden kadın, şikayetçi olarak dava açıldı. Mahkemede işaret diliyle derdini anlatmaya çalışan sağır ve dilsiz adam, iddiaları reddetti. Hakim mahkeme sonunda 3 sanıkla ilgili kararını verdi.

Bolu Ekspres Gazetesi’nden Ebru Eyvazoğlu’nun haberine göre, Bolu’da aynı mahallede oturan 3 kişi tarafından kaçırılarak tecavüze uğradığını söyleyen F.E. adlı kadın, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. Hamile olduğu tespit edilen F.E., komşuları N.D., A.B. ve N. K. tarafından kaçırıldıktan sonra tecavüze uğradığını iddia etti.

İŞARET DİLİYLE İFADE VERDİ

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan şahıslar iddiaları reddederken, sağır ve dilsiz olan 50 yaşındaki N.D., Bolu Belediye Zabıta Müdürlüğü’nde görevli bir memur yardımıyla işaret dili kullanarak ifade verdi.

“BEN YAPMADIM, BANA İFTİRA ATTI”

Hakim N.D.’ye üzerine atılı suçlama ile ilgili olarak ne diyeceğini sordu. Bolu Belediye Zabıta Müdürlüğü’nde görevli bir memur, İşaret diliyle N.D.’ye ifade vermesinde yardımcı oldu. N.D. eşinin öldüğünü ve 2 çocuğu bulunduğunu söyleyerek, “Ben yapmadım. Ben olaya karışmadım ama o beni suçladı. Mağdur S. isimli şahsı korumak için bana iftira attı. Ben evimde oturuyorum ve sadece ablama gidip geliyorum. Olayla bir bağlantım yok” dedi.

3 SANIK BERAAT ETTİ

Diğer sanık şahıslar A.B. ve N.K. de iftiraya uğradıklarını söyleyerek suçlamaları kabul etmediler. Savcılık mağdure F.E.’nin hamile olduğunu ancak şahıslar tarafından tecavüze uğradığına ilişkin herhangi bir iz, kanıt yahut görgü tanığı bulunmaması gerekçesiyle sanıkların beraatını istedi. Mahkeme heyeti sanıklar hakkında hiçbir delil bulunmaması nedeniyle üç kişinin beraatına karar verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.