VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİBÜ'YE 7 BİN ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

28 Eylül 2015

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, "Üniversitemize 7 bin yeni öğrenci kayıt yaptırdı" dedi. Coşkun ayrıca, “Yine her zaman söylediğim gibi anne ve babaların da 'Çocuğum ne yapıyor, kiminle arkadaşlık yapıyor' diye takip etmeleri önemlidir” diye konuştu.

AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin kendilerini iyi yetiştirmelerini isteyerek, “Öğrencilerimiz tercih ettikleri bölümleri ve mesleklerini çok iyi öğrenmelerini, günü gününe ders çalışarak, mesleklerinde kendilerini çok iyi yetiştirmelerini, zamanı çok iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Hem kendi alanlarında hem de diğer gerekli hayati bilgiler anlamında kendilerini iyi yetiştirmeleri gerek"  diye konuştu.

AİLELERİ UYARDI

Rektör Coşkun, ayrıca, “Üniversitemize bu akademik yıl için 7 bin öğrenci kayıt yaptırdı. Gençlerimizi iyi yetiştirmek görevimiz. Öğrenciler, özgürlük haklarını makul çerçeveler içinde kullanmalı. Önemli olan bütün öğrencilerimizin huzurudur. Bütün öğrencilerimizin iyi eğitim almasıdır. Bunu bozabilecek yaklaşımda olabilecek her türlü hareketin karşılığı neyse mevzuat çerçevesinde verilecektir. Bu açıdan öğrencilerimizin çok bilinçli olması gerekir.  Yine her zaman söylediğim gibi anne ve babaların da 'Çocuğum ne yapıyor, kiminle arkadaşlık yapıyor' diye takip etmeleri önemlidir" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.