VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ HEYETİ ATEŞİN DÜŞTÜĞÜ OCAKLARDA

26 Eylül 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin, Iğdır’da terör örgütünün döşediği mayının patlatılmasıyla şehit edilen Dörtdivanlı polis memuru Yaşar Doğançay ve Hakkari’de şehit düşen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın Göynük’teki baba ocağına giderek acılı aileleri yalnız bırakmadılar.

ŞEHİT POLİSİN BABA OCAĞI

Kurban Bayramı'nın ikinci günü akşamı düzenlenen ziyarete Ak Parti İl Başkan Vekili Zekai Öztürk, AK Parti Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ile Fatih Metin, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ve İlçe Teşkilatı Başkanı Şahin Serin katıldı.

“BİZLERİ EVLADINIZ OLARAK GÖRÜN”

Ziyarette şehit babası Doğançay’ın yanına oturan AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, ülkede terörü bitirmek için amansız bir mücadele gösterildiğini söyledi ve terörü ülke topraklarından ebediyen kazımakta kararlı olduklarını belirtti. Ercoşkun, “Bundan böyle şehidimizin babası babamız, annesi annemiz, eşi kardeşimiz, çocukları bizlerinde birer evladıdır. Biz sizleri bir ailemiz gibi görüyoruz. Sizlerde bizleri birer evladınız gibi görün. Her zaman bir ihtiyacınız olduğunda sizlere sadece bir telefon uzağınızdayız. Sizlerin bundan sonraki hayatınızı kolaylaştırmak bizlerin boyun borcu” dedi.

 AK PARTİ İL BAŞKAN VEKİLİ ÖZTÜRK, ŞEHİT POLİSİN RUHUNA KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ OKUDU

Açıklamalar sonrası, Ak Parti İl Başkan Vekili Zekai Öztürk şehit polis Yaşar Doğançay ve diğer terör şehitlerinin ruhlarına ithafen Kur'an-ı Kerim tilaveti okudu. AK Partililer şehit polis Yaşar Doğançay'ın geride bıraktığı iki evladıyla da yakından ilgilendi.

Ak Parti heyeti daha sonra Göynük’lü şehit Ziya Sarpkaya’nın baba ocağını ziyaret ederek aileyle yakından ilgilendi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.