VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ÇARPICI SÖZLER

26 Eylül 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “AKP'nin 34 yıl aradan sonra bize başarı getiren listeyi ısıtıp yeniden önümüze koyması Allah'ın büyük bir lütfu diye düşünüyorum. AKP Genel Merkezi'ne şükranlarımı sunuyorum. Oysa ki ben AKP'den farklı bir liste bekliyordum" dedi. Özcan ayrıca, “Alaaddin Yılmaz AKP’de gördüğüm en çalışkan siyasetçi” diye konuştu.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Kurban Bayramı Gazetesi’ne çarpışı açıklamalar yapan CHP Bolu Milletvekili ve 1’nci sıra adayı Tanju Özcan, AKP'nin aday listesini tebessümle karşıladım. 2011'i hatırlarsınız. O dönem iddiam, Bolu'dan 34 yıl aradan sonra milletvekili çıkartmaktı. Bunu başardık. AKP'nin 34 yıl aradan sonra bize başarı getiren listeyi ısıtıp yeniden önümüze koyması Allah'ın büyük bir lütfu diye düşünüyorum. AKP Genel Merkezi'ne şükranlarımı sunuyorum. Oysa ki ben AKP’den farklı bir liste bekliyordum” dedi.

“ALAADDİN YILMAZ AKP'DE GÖRDÜĞÜM EN ÇALIŞKAN SİYASETÇİ

“Açıkçası söylemek gerekirse, AKP'nin hiçbir listesi beni korkutmazdı. Alaaddin Yılmaz mevcut arkadaşlardan daha fazla oy alabilecek kişisel potansiyele sahip biri. Ama AKP değil Alaaddin Yılmaz'ı üç tane Recep Tayyip Erdoğan'ı Bolu'da listeye koysa çok şey değişeceğini düşünmüyorum. Bolu'da Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Fatih Metin ve Alaaddin Yılmaz arasında kişisel anlamda oyu en fazla olan kimdir sorusuna yanıtım Alaaddin Yılmaz olur. Belediye seçimlerinde elde ettiği başarı ortada. Kendisinin diğerlerine nazaran popülaritesinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Alaaddin Yılmaz çok yanlış işler yaptı, insanları üzdü ama AKP'de gördüğüm en çalışkan siyasetçi kendisi.”

1 yorum yapılmış
  • dursunfidan
    26 Eylül 2015 • 08:12
    Daha düne kadar,alaattin yılmaz i hedef alıyordu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.